Expertise: Advies van vijverspecialisten!
Snelle levering: Morgen in huis!
Zorgeloos kopen: 30-dagen retour!
Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd!

A2KOI: Openingstijden en Locatie Showroom

  • Adres: Bulkseweg 22, 5331 PK Kerkdriel Nederland
  • Maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.00u
  • Zaterdag: 10.00 - 16.00u
  • Zondag: 12.00 - 16.00u
Tijdens Hemelvaartsdag, donderdag 9 mei, en 1e en 2e pinksterdag (19 en 20 mei) zijn we geopend van 12.00 tot 16.00u

Over Onze Showroom

Ontdek de betoverende wereld van koi in onze ruime en gastvrije showroom in Kerkdriel. Met een diversiteit aan Japanse koi, is onze showroom een waar paradijs voor vijverliefhebbers. Elk bezoek is een ontdekkingsreis, waarbij u de unieke schoonheid en serene rust van deze bijzondere vissen ervaart.

Ons A2KOI Assortiment

Ons assortiment omvat een breed scala aan Japanse koi, van kleurrijke Nishikigoi tot de majestueuze Kohaku. Daarnaast bieden wij een complete selectie van vijverbenodigdheden, inclusief vijverpompen, filters, en voedingsproducten, allen van topkwaliteit om uw vijverleven optimaal te ondersteunen.

Expertise van Onze A2KOI Medewerkers

Ons team bestaat uit gepassioneerde experts met uitgebreide kennis op het gebied van vijvers en Japanse koi. Zij staan altijd klaar om hun expertise te delen, u te adviseren over de verzorging en het onderhoud van uw vijver, en u te helpen bij het selecteren van de perfecte koi.

A2KOI Contact en Route

Volg ons op Social Media

Bezoek A2KOI in Kerkdriel en ervaar zelf de schoonheid en diversiteit van onze koi en vijverproducten. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te voorzien van het beste advies en service, zodat u de perfecte keuze kunt maken voor uw vijver.