Terug

1 juni de eerste officiële online Koi-show!

1 juni de eerste officiële online Koi-show!

De negende editie van de ZNA Young Holland Koi Show komt er aan!

Vanwege het feit dat alle evenementen waarbij meer dan 100 personen verwacht worden afgelast zijn, heeft Nishikigoi Vereniging Nederland besloten om het spreekwoordelijke roer om te gooien en de Young Holland Koi Show in een nieuw jasje te steken. 

De 9e Young Holland Koi Show zou op locatie bij A2KOI georganiseerd worden, maar wordt nu volledig online georganiseerd in samenwerking met A2KOI. 

Het wordt echter geen “standaard” online verkiezing om te kijken wie het beste kan foto bewerken of wie de meeste (online) vriendjes heeft maar we “vertalen” de koi show volledig naar het internet. Dit houdt in dat de koi door een ZNA jury beoordeeld worden vanaf een foto EN een filmpje van tussen de 15 en 60 seconden.

De inschrijving is nog altijd open en een leuk bijkomend feit is dat de afstand waarop jij van Kerkdriel, waar A2 Koi ons het wedstrijdterrein beschikbaar zou stellen, woont opeens niet meer belangrijk is. Ook hoef je als je dat eng vindt niet met je koi te reizen, je hoeft alleen maar een foto en een filmpje aan te leveren van de koi waarmee jij wilt deelnemen. We hanteren nog steeds gewoon maximaal 2 meter koi per vat en minimaal 2 koi per vat. Elke deelnemer krijgt zijn of haar eigen virtuele vat toegewezen.

De koi zijn net als tijdens de gewone Young Holland Koi Show alleen op maandag 1 juni, 2e Pinksterdag, te bewonderen. Het is dus zaak dat je deze dag vrij houdt in je agenda.

Je kunt via [email protected] NU alvast je virtuele vat reserveren.

Tijdens het Pinksterweekend 29, 30 ,31 en 1 Juni (online koishow)


Zullen er op deze pagina superaanbiedingen van onze Sponsoren te vinden zijn!

Klik hier voor meer informatie.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
A2KOI 9,2 / 10 - 4443 Reviews @ Kiyoh