}
  • Voor 23.59u besteld, morgen in huis! Geldig voor voorraad artikelen, zondag uitgezonderd.
  • 1200m² showroom met alles voor uw vijver ma-vr 9-17.00u za 10-16.00u zo 12-16.00u
  • Verkeerd besteld? Geen probleem! 30 dagen retourrecht

Terug

Zuurstofverrijking

Het zuurstofgehalte verhogen in uw vijverwater neemt verschillende voordelen met zich mee. Het zorgt niet alleen voor een heldere vijver, maar het verwijdert ook draadalgen en brengt het zweefvuil naar de oppervlakte. 

Filters

Zuurstofverrijking

ZUURSTOFVERRIJKING

Zuurstofgehalte verhogen in uw vijverwater neemt verschillende voordelen met zich mee. Het zorgt niet alleen voor een heldere vijver, maar het verwijdert ook draadalgen en brengt het zweefvuil naar de oppervlakte. Bij A2KOI vindt u alle zuurstofgehalte verhogende producten, tegen zeer lage prijzen. We zullen de werking en de doseringen van verschillende producten voor u op een rijtje zetten. Lees hieronder verder.

ZUURSTOFVERRIJKING - DOSERING EN WERKING

We lichten een aantal van onze producten graag meer toe.

  • Fish Pharma NPC: dit product verhoogt het zuurstofgehalte van uw vijverwater, verwijdert draadalgen en zorgt er voor dat het zweefvuil naar het oppervlakte wordt gedreven. Voor de dosering van Fish Pharma NPC, raden wij u aan 10-20 gram per 1000 liter vijverwater te doseren. Het zweefvuil zorgt voor vertroebeling van het vijverwater en belast daarmee ook het milieu. NPC bang dit zweefvuil op en brengt het nar de oppervlakte. Daarna kan het vuil via bijvoorbeeld de skimmer eenvoudig worden verwijderd. Draadalgen kunnen voor grote problemen zorgen. Uw vissen kunnen onwel worden en de waterkwaliteit komt het ook niet ten goede. NPC breekt algen af, door het verhoogde gehalte aan zuurstof.
  • Pond support Oxypowder: dit product verhoogt het zuurstofgehalte en zorgt er voor dat uw vissen zich vitaler voelen en een verhoogde weerstand krijgen. Zo zijn zij beter bestand tegen schadelijke stoffen zoals ammoniak en nitriet. Pond support zorgt er voor dat de sliblaag op een natuurlijke wijze afgebroken wordt. Hierdoor ontstaan minder schadelijke gassen. Wij adviseren 30 gram per 1000 liter vijverwater te doseren.

ZUURSTOFVERRIJKING - UW KEUZE

Elk product heeft zo zijn eigen werking. Lees vooraf goed de gebruiksaanwijzingen van het product door. Mocht u twijfelen over het gebruik, neem dan contact met een van onze deskundigen op. Wij kunnen u helpen om uw keuze eenvoudiger te maken. Maak ook eens een afspraak in onze showroom. Laat u, onder het genot van een gratis bakje koffie, adviseren over onze producten.  

Webwinkel Keurmerk
A2KOI 9,2 / 10 - 5570 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »