}
  • Voor 23.59u besteld, morgen in huis! Geldig voor voorraad artikelen, zondag uitgezonderd.
  • 1200m² showroom met alles voor uw vijver ma-vr 9-17.00u za 10-16.00u zo 12-16.00u
  • Verkeerd besteld? Geen probleem! 30 dagen retourrecht

Terug

Vijverklei & Mineralen

Vijverklei stimuleert de constante toevoer van mineralen en kraakhelder vijverwater. Naast deze eigenschappen zorgen de kleimineralen o.a. voor een verbeterde spijsvertering en zuurstoftransport voor uw Koi.

Filters

Vijverklei & Mineralen

Vijverklei is onmisbaar in uw vijver. Het zorgt voor een constante toevoer van mineralen en kraakhelder water. Het is ook rijk aan sporenelementen welke vaak ontbreken in gewoon drinkwater. Vijverklei zorgt als geen ander voor de pigmentcellen van uw koi en zorgt voor een mooie glanzende huid. De kleimineralen zorgen voor een sterke kwaliteit van de slijmlaag van uw koi. Daarbij zorgen de mineralen en sporenelementen voor een betere spijsvertering en verbeterd het zuurstoftransport in het bloed van uw koi. Kortom, vijverklei is een verstandige toevoeging voor uw koi en vijver hobby.

VIJVERKLEI - HET GEBRUIK

Voor de optimale werking van vijverklei dient u te weten hoeveel liter water er in uw vijver zit. Per 5000 liter water heeft u 25 gram vijverklei nodig. Meng het poeder in een emmer of gieter voordat u het in uw vijver doet. Om het beste resultaat te boeken adviseren wij dit wekelijks te doen. U zult uw koi snel vooruit zien gaan. Niet alleen de glans zal mooier worden, maar ook de kleuren zullen steeds scherper worden. Kortom; glansrijke, kleurrijke en gezondere Koi!

VIJVERKLEI - VERSCHILLENDE MERKEN

Vijverklei is verkrijgbaar in verschillende varianten en van verschillende merken. Onze merken zijn onder andere Breeders Secret, Kusuri en Takazumi. Afhankelijk van de hoeveelheid vijverklei die u nodig heeft, kunt u kiezen tussen deze merken. Breeders Secret vijverklei heeft enkel verpakkingen van 1,9kg. Deze is geschikt voor kleinere vijvers die niet veel klei nodig hebben. Takazumi en Kusuri beschikken over grotere verpakkingen. Deze verpakkingen variëren van 1kg tot 8kg. Heeft u een vijver van boven de 5000 liter? Dan raden wij één van deze twee merken aan. Mocht u twijfelen over welk merk u het beste kunt aanschaffen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen u voorzien van een professioneel en persoonlijk advies.

Webwinkel Keurmerk
A2KOI 9,2 / 10 - 5570 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »