}
  • Voor 23.59u besteld, morgen in huis! Geldig voor voorraad artikelen, zondag uitgezonderd.
  • 1200m² showroom met alles voor uw vijver ma-vr 9-17.00u za 10-16.00u zo 12-16.00u
  • Verkeerd besteld? Geen probleem! 30 dagen retourrecht

Terug

Waterbehandeling

Waterbehandelingsproducten tegen scherpe prijzen en een uitstekende service zijn te vinden bij A2KOI. U kunt kiezen uit een compleet assortiment waterbehandelingsproducten voor het onderhoud van uw vijverwater.

Waterbehandeling

Waterbehandelingsproducten tegen scherpe prijzen en een uitstekende service. Dat kunt u bij A2Koi. U kunt kiezen uit een compleet assortiment waterbehandelingsproducten voor het onderhoud van uw vijverwater.

Vijverwater onderhouden is noodzakelijk. Ook wel waterbehandeling genoemd een goed voorbeeld is de KH+ en de GH+ deze producten zorgen voor de waterhardheid. We zeggen altijd voorkomen is beter dan genezen helaas is dat niet altijd zo. Voorbeelden van problemen die verholpen kunnen worden door waterbehandelingsproducten zijn:

  • troebel water
  • groen water
  • stinkend water
  • Draadalgen
  • verkeerde waterwaarden
  • verbetering van de gezondheid van de vissen

Vijverklei

Vijverklei is onmisbaar in uw vijver. Het zorgt voor een constante toevoer van mineralen en kraakhelder water. Het is ook rijk aan sporenelementen welke vaak ontbreken in gewoon drinkwater. Vijverklei zorgt als geen ander voor de pigmentcellen van uw Koi en zorgt voor een mooie glanzende huid. De kleimineralen zorgen voor een sterke kwaliteit van de slijmlaag van uw Koi. Daarbij zorgen de mineralen en sporenelementen voor een betere spijsvertering en verbeterd het zuurstoftransport in het bloed van uw Koi. Kortom, vijverklei is een verstandige toevoeging voor uw Koi en vijver hobby.

Algen

Als het Koi seizoen weer start is de kans groot dat u last krijgt van (draad) algen. Verschijnselen van algen zijn groen water. Algen producten zijn een preparaat van mineralen en sporenelementen die een boost geven voor al het leven in uw vijver. De unieke mix van speciaal samengestelde mineralen zorgt ervoor dat de bacteriën in uw filter optimaal functioneren en stikstof- en fosforverbindingen dusdanig beperken waardoor uw vijver er weer stralend bij staat.

Bodemslib

Bodemslib producten versnelt de biologische verwijdering van langzaam afbreekbaar organisch bodemslib dat giftig kan worden voor vissen en planten. Wanneer organische deeltjes zich opstapelen op de vijverbodem, beginnen ze te rotten waarbij giftige gassen vrijkomen. Deze gasvormige bijproducten brengen het vijverleven in gevaar.

Waterwaarden

Zoals veel mensen al weten is het belangrijk om de waterwaarden van uw vijver goed in de gaten te houden. Als er te veel Nitraat en/of Ammoniak in uw vijver zit is de kans groot dat de vissen dood gaan. Nitraat en Ammoniak zijn de afvalstoffen van de vis of het niet opgegeten voer. Wij verkopen alles om de waterwaardes zo goed mogelijk te krijgen. Een te hoge of lage PH kan je tegen gaan met producten zoals de KH+ en de GH+

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Webwinkel Keurmerk
A2KOI 9,2 / 10 - 5570 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »