}
  • Voor 23.59u besteld, morgen in huis! Geldig voor voorraad artikelen, zondag uitgezonderd.
  • 1200m² showroom met alles voor uw vijver ma-vr 9-17.00u za 10-16.00u zo 12-16.00u
  • Verkeerd besteld? Geen probleem! 30 dagen retourrecht

Terug

Tot 15 m³ per uur

TIP!U bevind zich nu in de oude webwinkel, wilt u 20% korting? stap dan nu over naar de nieuwe webwinkel: https://beta.a2koi.nl

Filters

Tot 15 m³ per uur

Filterpompen zijn onmisbaar in elke vijver. Mocht u een vijver hebben of er een gaan bouwen, dan is natuurlijk een filterpomp van groot belang. Filterpompen zorgen niet alleen voor een heldere vijver, maar ook voor het behoud van uw vissen. Een stabiel waterklimaat zorgt er voor dat uw koi minder stress zal ervaren en minder last heeft van schadelijke bacteriën en/of virussen. Naast deze voordelen, ziet uw water er ook nog eens kraakhelder uit. Ons assortiment kent een zeer breed aanbod van filterpompen. Bij A2KOI vindt u merken zoals Aquaforte, Blue Eco en Sicce tegen de allerlaagste prijzen! Bovendien zijn deze producten binnen 1 tot 3 werkdagen bij u in huis! We lichten hieronder graag een aantal van onze meest bekende filterpompen wat verder toe.

FILTERPOMPEN - ENKELE VOORBEELDEN

  • Aquaforte DM-15000 135W vijverpomp: deze vijverpomp is een zeer energiezuinige vijverpomp uitgerust met de nieuwste electronica. De DM-15000 werkt geheel geruisloos en kunt u gebruiken in zowel zout als zoetwater. Mocht deze pomp dreigen droog te lopen, dan zal deze pomp in ''lock'' positie keren. De lock positie houdt in dat hij geen stroom meer gebruikt, tot de blokkade is opgelost. Dit voorkomt het doorbranden van de motor. Wij adviseren deze pomp droog op te stellen. Verder kan deze vijverpomp vuildeeltjes van maximaal 6mm verpompen.
  • Blue Eco 240W vijverpomp: Blue Eco staat bekend om haar uitzonderlijk lage energieverbruik en haar duurzaamheid. Door de Treu Sine Wave techniek heeft u met deze pomp de nieuwste technologie in huis. U kunt geheel naar eigen hand de capaciteit van deze pomp bepalen. Zo wordt ook automatisch het stroomverbruik gedrukt. De bijgeleverde controller is voorzien van een makkelijk af te lezen display. Het display toont onder andere het toerental en het stroomverbruik van de Blue Eco. Daarnaast is de controller uitgerust met verschillende meldingen met betrekking tot storingen.

FILTERPOMPEN - UW KEUZE

Hierboven zijn slecht een aantal van onze meest populaire filterpompen beschreven. Elke pomp heeft zo zijn eigen capaciteiten. Het is geheel afhankelijk van uw vijver, welke filterpomp het beste in uw vijver past. Mocht u twijfelen over uw keuze, neem dan contact op met een van onze vijver- en filterpomp specialisten. Wilt u graag de filterpompen in onze showroom komen bekijken? Geef ons dan een bezoekje in Kerkdriel! Hier kunt u onder het genot van een gratis bakje koffie ons aanbod op uw gemak komen bekijken.

Webwinkel Keurmerk
A2KOI 9,2 / 10 - 5570 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »