Terug

Zeefbochtfilters

Filters

Zeefbochtfilters

Zeefbochtfilters zijn ideaal voor elke soort vijver. Deze filters kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Zo kunnen deze zeefbochtfilters gebruikt worden als een vuilfilter naast de vijver, vuilfilter na de vijverzuiger, vuilfilter na de vijverskimmer, voorfilter boven een vortex/meerkamerfilter of als tricklefilter. De meest gebruikte toepassing is als vuilwaterpomp. De zeefbochtfilter pompt het water op en pompt het vervolgens langs de zeef. Vuil tot 0,25mm blijft op de zeef liggen. Ons assortiment kent verschillende varianten aan zeefbochtfilters. Lees hieronder verder over ons aanbod.

ZEEFBOCHTFILTERS - DE VARIANTEN

Elke zeefbochtfilter heeft zijn eigen kenmerken. We lichten een aantal zeefbochtfilters toe, welke het meest bekende zijn.

  • Aquaforte Compactsieve II Pompgevoerde Zeefbochtfilter: dit is een zeer compacte uitvoering van de Aqauforte Ultrasieve lijn. Deze kan enkel gebruikt worden in een pompgevoerde opstelling. Het gebruik van deze filter is eenvoudig en is vergelijkbaar met een vuilwaterpomp. Het filter wordt in de vijver direct aangesloten op een langaansluiting. Het water valt vervolgens door de zeef en vuil tot 0,25mm blijft op de zeef liggen. Deze filter dient boven waterniveau worden gemonteerd.
  • Aquaforte Smartsieve Zwaartekracht Zeefbochtfilter: deze zwaartekracht gevoede zeefbochtfilter is geproduceerd door middel van een speciale rotatie-techniek. Hierdoor bestaat de behuizing uit één deel. Dit geeft de filter niet alleen extra stevigheid, maar ook een strak uiterlijk. Doordat deze uit een geheel bestaat, zijn de productiekosten ook laag. Daardoor heeft deze zeefbochtfilter een zeer aantrekkelijk prijsje! Deze filter is vervaardigd uit polyethyleen en uitgerust met een 300 micron RVS zeefelement.
  • Aquaforte Ultrasieve III 200 Zwaartekracht Zeefbochtfilter: dit is de meest compacte filteruitvoering van Aquaforte. Deze zwaartekracht gevoede filter is nu voorzien van extra grote vuiluitlaat, met schuifkraan 90/110mm! Ook is deze zeefbochtfilter voorzien van een niveau regelaar. Deze zorgt er voor dat de hoeveelheid water die verpompt wordt, ook weer exact binnenkomt. De pompaansluiting is standaard uitgevoerd met een lange aanzuigbuis welke het water onder de vlotten aanzuigt. Dit zorgt er voor dat er geen lucht mee wordt gezogen.

ZEEFBOCHTFILTERS - UW KEUZE

Zeefbochtfilters komen in vele soorten en maten voor. Laat u door een van onze vijverspecialisten adviseren, om uw keuze eenvoudiger te maken! U kunt altijd contact met ons opnemen. U kunt ook langskomen in onze showroom. De koffie staat klaar voor u!

A2KOI 9,2 / 10 - 4443 Reviews @ Kiyoh
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen