Terug

Trommelfilters

Filters

Trommelfilters

Trommelfilters zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de vijverwereld. Ons aanbod in trommelfilters voldoet aan de allerhoogste eisen in gebruik, materiaal en veiligheid. Een groot voordeel van de meeste trommelfilters is dat de trommel volledig open is. Op deze manier kunt u eenvoudig verontreinigingen zoals, takjes, grote bladeren en grote proppen draadalgen handmatig verwijderd kunnen worden. We zullen hieronder een aantal van onze modellen toelichten.

TROMMELFILTERS - DE VARIANTEN

Ons assortiment biedt trommelfilters aan van de merken AEM en Aquaforte. Hieronder volgende enkele varianten trommelfilters van deze merken .

  • De AEM-A35 Pro Trommelfilter: deze trommelfilter is een zeer scherp geprijsde gravity/airlift/pompgevoede trommelfilter inclusief een hoge drukpomp. U kunt de trommelfilter eenvoudig uit elkaar halen om hem schoon te maken. Om uw vijver optimaal te onderhouden, kunt u een UV-C unit aansluiten op de trommelfilter.
  • De Aquaforte Professionele Trommelfilter ATF-350: een van de grote voordelen van de trommelfilters van Aquaforte is dat de inlaatkamer volledig open is. Zo kunt u eenvoudig al het grove vuil eruit halen. Tevens is deze inlaatkamer voorzien van een noodoverloop. Mocht de trommelzeef onverhoopt niet werken, dan blijft er toch voldoende water doorheen lopen, zodat de filter niet droogloopt. Deze trommelfilter kan worden aangesloten op een UV-C unit van Aquaforte.

TROMMELFILTERS - UW KEUZE

Het kan lastig zijn om een keuze te maken tussen de trommelfilters. Mocht u twijfelen over welke filter bij u het beste past, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Maak ook eens een afspraak bij ons in de showroom. U kunt hier onder het genot van een bakje koffie verschillende trommelfilters bekijken en tevens genieten van ons koi aanbod.

A2KOI 9,2 / 10 - 4443 Reviews @ Kiyoh
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen