}
  • Voor 23.59u besteld, morgen in huis! Geldig voor voorraad artikelen, zondag uitgezonderd.
  • 1200m² showroom met alles voor uw vijver ma-vr 9-17.00u za 10-16.00u zo 12-16.00u
  • Verkeerd besteld? Geen probleem! 30 dagen retourrecht

Terug

Filterschuim

Filters

Filterschuim

Filterschuim verwijdert vuildeeltjes uit het vijverwater en is onmisbaar voor een schone vijver! Daarom is het belangrijk om voor goed filtermateriaal te zorgen. Filterschuim is geschikt voor verschillende vijverfilters. Het schuim is makkelijk aan te passen aan elk filter. In sommige gevallen knipt u het gewoon zelf op maat, zodat het altijd past naar gelang uw eigen filter. Uw vijverwater blijft zo mooi schoon! Kortom, filterschuim is daarom van groot belang voor uw vijver en uw vissen hebben er veel profijt van.

FILTERSCHUIM - DE VARIETEITEN

Filterschuim is er in verschillende variëteiten. We onderscheiden hierin de mate van dichtheid van het filter. Het zwarte GROVE filtermateriaal verwijdert de grove zichtbare deeltjes uit het vijverwater. Het blauwe MEDIUM filtermateriaal verwijdert de middelgrote vuildeeltjes en het witte FIJNE filtermateriaal de fijnste vuildeeltjes zodat het water kraakhelder blijft en de vijver mooi schoon blijft!  Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en aan te passen naar elk vijverfilter.

FILTERSCHUIM - HET AANBOD

Het aanbod van filterschuim is er in verschillende maten maar ook merken. De bekende merken die onder andere beschikbaar zijn in onze webshop zijn VELDA  en AQUAFORTE naar gelang uw eigen keuze van filtermateriaal en filterpomp aan te schaffen. Altijd de juiste keuze voor een schone vijver en een goed leefmilieu voor uw vissen! Wilt u graag de producten bekijken, dan bent u altijd welkom in onze showroom in kerkdriel. Voor vragen kunt u ook contact opnemen met een van onze specialisten. Wij helpen u graag met een goed advies.

Webwinkel Keurmerk
A2KOI 9,2 / 10 - 5570 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »