}
  • Voor 23.59u besteld, morgen in huis! Geldig voor voorraad artikelen, zondag uitgezonderd.
  • 1200m² showroom met alles voor uw vijver ma-vr 9-17.00u za 10-16.00u zo 12-16.00u
  • Verkeerd besteld? Geen probleem! 30 dagen retourrecht

Terug

Filterborstels

Filters

Filterborstels

Filterborstels komen in vele soorten en maten. De meeste borstels hebben een doorsnede van 15cm. Ons assortiment bestaat uit Budget filterborstels en alle andere merken filterborstels. Denk bij het maken van uw keuze aan het soort vijverfilter dat u in huis heeft en pas hier uw borstels op aan. Houd bij het plaatsen van de filterborstels rekening met een aantal factoren. Hang de borstels aan een RVS of kunststof stang in de stroomrichting van het vijverwater. Laat vervolgens de borstels plusminus 2 cm in elkaar overlopen. U dient meerdere rijen filterborstels achter elkaar in de filterkamer te plaatsen. De bedoeling hiervan is dat de gehele kamer opgevuld is met filterborstels en er voldoende doorstroming van uw vijverwater is. De filterborstels dienen tevens zich onder het water te bevinden. Houd deze circa 5 cm van de bodem af. De beweging van de borstels is geheel biologisch.

FILTERBORSTELS - HET ONDERHOUD

In de loop van het gebruik van uw filterborstels, zullen deze veel vuil opvangen. U dient de borstels regelmatig schoon te maken. Bij het schoonmaken, kunt u het beste de gehele filterkamer uitnemen. Spoel de borstels af en leg ze vervolgens in een emmer met water. Gebruik bij het schoonmaken geen reinigingsmiddel. Dit is zeer schadelijk voor zowel de borstels als uw vijverfilter.

FILTERBORSTELS - UW KEUZE

Mocht u twijfelen over uw keuze, neem dan contact op met een van onze professionals. Zij zullen u voorzien van een persoonlijk advies op basis van uw wensen. U kunt ook de filterborstels in onze showroom komen bekijken. Een kopje koffie staat voor u klaar!

Webwinkel Keurmerk
A2KOI 9,2 / 10 - 5570 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »