Terug

Voerautomaten

Filters

Voerautomaten

Voerautomaten voor koi zijn er in verschillende vormen en maten. De voerautomaten zijn perfect voor mensen die veel op route zijn of weinig tijd hebben om hun koi te voeren. Deze voerautomaten voor koi kunnen uw koi voorzien van kleine hoeveelheden voer gedurende de dag en eventueel nacht. U kunt zelf de tijdspanne bepalen, waarin de voerautomaat uw koi voert. Dit kan variëren van 2 tot 99 seconden, tot wel 5 á 24 keer per dag.

VOERAUTOMATEN VOOR KOI - DE VOORDELEN

De voerautomaten voor koi voeren uw koi nauwkeurig en brengen vele voordelen met zich mee. Door kleine hoeveelheden aan uw koi te voeren, zorgt het er voor dat er minder voerverspilling plaats vindt. Tot wel 50% minder! Dit komt niet alleen uw vijverfilter ten goede, maar ook uw koi. Door de constante toevoer van koivoer, wordt uw koi sterker en gezonder. Uw vijverfilter neemt ook minder overtollig voer op. Kortom, dat betekent een schonere vijver en sterkere, gezondere koi!

VOERAUTOMATEN VOOR KOI - UW KEUZE

Door ons grote aanbod op het gebied van voerautomaten voor koi, kan het lastig zijn een keuze te maken. Mocht u twijfelen bij het maken van uw keuze, dan kunt u altijd contact met ons op nemen. Laat u door ons goed informeren onder het genot van een bakje koffie! U kunt hier de meeste voerautomaten zelf in werking zien. We zien u graag verschijnen in de showroom bij A2KOI!

VOERAUTOMATEN VOOR KOI - DE VARIANTEN

Zoals gezegd bestaan er verschillende modellen en merken voerautomaten voor koi. Hieronder hebben we ze alvast voor u op een rijtje gezet.

  • Aquaforte Automatsch Voerautomaat
  • Fishfeeder (Voerautomaat)
  • Koi Café Voerautomaat groen
  • Koi Café Voerautomaat metallic
  • Koi Café Voerautomaat rood
  • Professioneel Voerautomaat AF3
  • Professioneel Voerautomaat AF1100

 

A2KOI 9,2 / 10 - 5570 Reviews @ Kiyoh