}
  • Voor 23.59u besteld, morgen in huis! Geldig voor voorraad artikelen, zondag uitgezonderd.
  • 1200m² showroom met alles voor uw vijver ma-vr 9-17.00u za 10-16.00u zo 12-16.00u
  • Verkeerd besteld? Geen probleem! 30 dagen retourrecht

Terug

Ijsvrijhouders

TIP!U bevind zich nu in de oude webwinkel, wilt u 20% korting? stap dan nu over naar de nieuwe webwinkel: https://beta.a2koi.nl

Filters

Ijsvrijhouders

IJsvrijhouders zijn de ideale oplossing voor uw vijver en uw koi om gemakkelijk de winter door te komen. Het is niet alleen goed voor de kwaliteit van uw water, maar ook voor uw koi. Deze zullen sterker en gezonder het voorjaar ingaan na een strenge winter. U kunt ijsvrijhouders eventueel ook gebruiken om uw vijver bij te verwarmen. Hieronder lichten we graag een aantal producten toe.

IJSVRIJHOUDERS - DE VARIANTEN

Ons assortiment biedt verschillende varianten ijsvrijhouders aan. We lichten er graag een aantal toe.

  • De Schego Therm~Vario vijververwarming met vorstbeveiliging: deze ijsvrijhouder zorgt tijdens de winter vooreen volledig ijsvrije vijver. De verwarming kan, afhankelijk van het weer, ingesteld worden op 100, 200 of 300 Watt. De ijsvrijhouder wordt bij een temperatuur van 0°C automatisch ingeschakeld door de geïntegreerde vorstbeveiliging. Na de vorstperiode wordt de verwarming weer uitgeschakeld.
  • De Schego Drijvende Verwarming 600 Watt: deze ijvrijhouder bevat een RVS verwarmingselement en is voorzien van een drijver. Dit apparaat kan uw vijver bijverwarmen of volledig ijsvrij houden. De warmte die het drijvende element afgeeft, is geheel onschadelijk voor uw vissen.
  • De Schego Temperatuurbeveiliging 7°C: deze temperatuurbeveiliger kunt u aansluiten op ijsvrijhouders. De beveiliger schakelt de verwarming in zodra het vijverwater een temperatuur bereikt tussen de 0°C en 7°C. Op deze manier voorkomt u onnodig stroomverbruik.

IJSVRIJHOUDERS - UW KEUZE

Bij het maken van uw keuze, dient u rekening met de grootte van uw vijver en de inhoud van uw vijver. Voor een kleine vijver met een minimale inhoud, heeft u een minder sterke ijsvrijhouder nodig. Mocht u beschikken over een grote vijver, met een grote waterinhoud, dan heeft u een krachtige ijsvrijhouder nodig. Laat u door een van onze vijverspecialisten adviseren, door contact met ons op te nemen. Kom ook eens langs in onze showroom! U kunt onder het genot van een bakje koffie onze producten en vissen komen bekijken.

Webwinkel Keurmerk
A2KOI 9,2 / 10 - 5570 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »