}
  • Voor 23.59u besteld, morgen in huis! Geldig voor voorraad artikelen, zondag uitgezonderd.
  • 1200m² showroom met alles voor uw vijver ma-vr 9-17.00u za 10-16.00u zo 12-16.00u
  • Verkeerd besteld? Geen probleem! 30 dagen retourrecht

Terug

Vijverthermometers

Vijverthermometers zijn voor elke vijver belangrijk. Om uw vijver optimaal te kunnen onderhouden, dient u te weten wat de temperatuur is in uw vijver. 

Filters

Vijverthermometers

Vijverthermometers zijn voor elke vijver belangrijk. Om uw vijver optimaal te kunnen onderhouden, dient u te weten wat de temperatuur is in uw vijver. Dit is niet alleen handig voor het onderhoud, maar ook voor uw koi. Vijvervissen kunnen het in te lage temperaturen zwaar hebben, maar ook in te hoge temperaturen. U kunt de temperatuur van uw vijver eenvoudig op pijl houden met een vijververwarmer. In combinatie met een vijverthermometer onderhoudt u uw vijver optimaal.

VIJVERTHERMOMETERS - DE VARIANTEN

Ons aanbod in vijverthermometers bestaat uit verschillende varianten. We lichten graag een aantal thermometers wat uitgebreider toe. Vijver/zwembad Combi-thermometer 0ºC - +40ºC: deze combi-thermometer kunt u zowel boven als onder water gebruiken. Het bovenste deel van de thermometer (de drijver) kunt u handmatig verwijderen voor gebruik onder water. Wilt u de thermometer gebruiken voor boven water, dan kunt u de drijver laten zitten. Deze thermometer is beschikbaar in het wit en in het blauw. Deze is ook geschikt voor gebruik in een zwembad. Vijver/zwembad Digitale thermometer + meetsonde -5ºC - +70ºC: deze thermometer is voorzien van een digitaal schermpje. U kunt hier eenvoudig de temperatuur van aflezen. Ook is deze thermometer uitgerust met een meetsonde en een 1 meter lange kabel. Geschikt voor het gebruik in een zwembad. Vijver/zwembad Solar thermometer 0ºC - +50ºC: deze Solar thermometer draait volledig op zonne-energie. Ook is deze voorzien van een digitaal schermpje. Zo kunt u de temperatuur eenvoudig aflezen. Geschikt voor zowel vijver als zwembad. Zeer scherp geprijsd! Vijver/zwembad Thermometer Reddingsring -5ºC - +45ºC: deze thermometer is een drijvende thermometer met een RVS behuizing. U kunt de zwembadthermometer eenvoudig aflezen zonder deze uit het water te halen. Geschikt voor zowel vijver als zwembad.

VIJVERTHERMOMETERS - UW KEUZE

Mocht u twijfelen over welke vijverthermometer u het beste kunt gebruiken, dan kun u altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen u voorzien van een persoonlijk advies op basis van uw wensen. U kunt ook altijd een kijkje komen nemen in onze showroom. Een bakje koffie staat voor u klaar!

Webwinkel Keurmerk
A2KOI 9,2 / 10 - 5570 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »