}
  • Voor 23.59u besteld, morgen in huis! Geldig voor voorraad artikelen, zondag uitgezonderd.
  • 1200m² showroom met alles voor uw vijver ma-vr 9-17.00u za 10-16.00u zo 12-16.00u
  • Verkeerd besteld? Geen probleem! 30 dagen retourrecht

Terug

Koisokken

TIP!U bevind zich nu in de oude webwinkel, wilt u 20% korting? stap dan nu over naar de nieuwe webwinkel: https://beta.a2koi.nl

Een koisok dient voor het verplaatsen van Koi, zonder deze te beschadigen en om minimale stress te veroorzaken.

Filters

Koisokken

Koisokken kunt u gebruiken om uw vissen over een korte afstand te verplaatsen. Mocht u bijvoorbeeld uw vis gaan behandelen en over moeten hevelen naar een quarantainebak, dan kunt u dit eenvoudig doen met een koisok. De koisok is aan beide kanten geopend. Dit maakt het erg makkelijk om uw koi weer terug te plaatsen in uw vijver. Uw vissen kunnen niet verzeild raken in het net, door de lange vorm van de koisokken. Ons assortiment biedt verschillende maten koisokken aan. We zetten ze voor u hieronder op een rijtje.

KOISOKKEN - DE VARIANTEN

  • Koisok Ø 24cm I Ø 30cm: deze koisokken zijn ideaal voor de wat kleinere koi soorten. U kunt uw vissen eenvoudig overhevelen naar bijvoorbeeld een flexibele koi bowl. Beide netten zijn voorzien van een houten handgreep.
  • Professionele Koisok Ø 25cm I Ø 30cm I Ø 41cm: deze koisokken zijn bedoeld om uw grotere koivissen te verplaatsen. De koisok met een diameter van 25cm heeft een lengte van 100cm en de 30- en 40cm varianten een lengte van 142cm.
  • Waterdichte Koi Draagsok Ø 25cm: mocht u geen water willen knoeien op uw vloer, dan is deze waterdichte koisok ideaal voor u. Deze heeft een lengte van 117cm, waarmee u uw grotere koi mee kunt verplaatsen.

KOISOKKEN - UW KEUZE

Mocht u graag wat meer informatie willen over ons aanbod in koisokken, neem dan contact met een van onze specialisten op. Wilt u graag de koisokken komen bekijken? Geef ons dan een bezoekje in onze showroom te Kerkdriel. Een gratis bakje koffie staat voor u klaar!

Webwinkel Keurmerk
A2KOI 9,2 / 10 - 5570 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »