Terug

Koilelie

Filters

Koilelie

Altijd al een prachtige waterlelie in uw vijver willen hebben? A2KOI heeft de perfecte waterplant in het assortiment voor u. De Koilelie geeft u eindelijk de mogelijkheid om een lelie te laten groeien en bloeien tussen uw koi. Niet alleen uw vijver zal er prachtiger uitzien, maar ook hebben uw koi er baat bij. De lelie zorgt namelijk voor extra schaduw in  de vijver, wat resulteert in een schuilplek voor de vissen. Eitjes van paaiende koi zullen vastkleven aan de lelie. Jonge koi kunnen zich verbergen in de afgeschermde gedeeltes voor de dreigende volwassen koi. Ook hebben waterplanten evenals de Koilelie een positieve werking op de nitraatwaarde en het zuurstofgehalte.

De Koilelie bestaande uit een drijvende ring en een gaasgevormde mand hebben een aantal handige functies. Dankzij de gaasgevormde mand kunnen uw koi de lelie niet beschadigen of opeten, waardoor de plant een langere levensduur heeft. De drijvende ring maakt de Koilelie passend voor elke vijver, ongeacht de diepte.

* Tip: Wilt u de drijfring niet meer zien? Verzwaar de bodem, zodat u de drijfring op gewenste diepte krijgt.

A2KOI 9,2 / 10 - 4443 Reviews @ Kiyoh
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen