Terug

Afschrikkers

Wilt u uw vijver en koi beschermen tegen roofvogels of andere ongewenste dieren? Bij A2KOI kunt u terecht voor diverse afschrikkers. Middels afschrikkers zullen de mogelijke gevaren omzeild worden, en kunnen uw koi zich onbezorgd richten op ontwikkeling.

Filters

Afschrikkers

Om uw vijver en koi te beschermen tegen roofvogels of andere dieren bent u bij A2KOI aan het juiste adres. Gevaar ligt altijd op de loer. In ons assortiment heeft u de ruime keuze uit diverse afschrikkers om uw vijver veiliger te maken voor zijn  omgeving en bewoners. Dankzij afschrikkers zullen uw koi met rust gelaten worden en kunnen zij zich compleet focussen op gezondheid, groei en andere belangrijke ontwikkelingen.

Afschrikkers zijn in verschillende vormen verkrijgbaar bij A2KOI. Zo is er de keuze uit onder andere schrikdraad, waterspuiten, lasers, spinners en reflectoren. Kortom, genoeg keuze die een bijdrage levert aan de kwaliteit van uw vissen en vijver. De afschrikkers die A2KOI aanbiedt zijn van hoogwaardige kwaliteit en staan garant voor werking.

* Tip: U hoeft niet afhankelijk te zijn van één enkele afschrikmethode. Afhankelijk van de grootte van uw vijver kunt u het best gebruik maken van meerdere afschrikkers.

A2KOI 9,2 / 10 - 5570 Reviews @ Kiyoh