Terug

Luchtstenen

Luchtstenen met voldoende capaciteit zijn van essentieel belang voor uw vijver. Bij A2KOI heeft u de keuze uit een ruim assortiment luchtstenen en bijbehorende accessoires. De belangrijkste functie is het verspreiden van zuurstof in het water.

Filters

Luchtstenen

Luchtstenen met voldoende capaciteit zijn van essentieel belang voor uw vijver. Bij A2KOI heeft u de keuze uit een ruim assortiment luchtstenen en bijbehorende accessoires. Het assortiment bestaat uit luchtstenen, -schijven en -cilinders. De belangrijkste functie van een luchtsteen is het verspreiden van zuurstof in het water. In de luchtsteen zitten kleine gaatjes en poriën die het zuurstof beter de kans geeft om in het water te vermengen. Des te groter de luchtsteen, des te meer water van een goed zuurstofgehalte wordt voorzien.

Vijverbezitters onderschatten vaak de waarde van luchtstenen. In tegenstelling tot de luchtpompen zijn juist de luchtstenen het bepalende middel van het zuurstofgehalte in de vijver. Daarnaast is de afstemming van de capaciteit van de luchtpomp en de luchtsteen ontzettend belangrijk. Afwijking kan zorgen voor negatieve effecten op de luchtpomp, zoals de levensduur.

A2KOI 9,1 / 10 - 4083 Reviews @ Kiyoh
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen