}
  • Voor 23.59u besteld, morgen in huis! Geldig voor voorraad artikelen, zondag uitgezonderd.
  • 1200m² showroom met alles voor uw vijver ma-vr 9-17.00u za 10-16.00u zo 12-16.00u
  • Verkeerd besteld? Geen probleem! 30 dagen retourrecht

Terug

Droogvries Bacteriën

Droogvries bacteriën bevaten nitrificerende bacteriecultures in een vriesdroge vorm. Op het moment dat Droogvries bacteriën worden toegevoegd aan het water ontstaan binnen 24uur ca. 20 miljard in hoofdzaak nitrificerende bacteriën. Hoewel zeer nietig qua

Filters

Droogvries Bacteriën

Droogvries bacteriën bevaten nitrificerende bacteriecultures in een vriesdroge vorm. Op het moment dat Droogvries bacteriën worden toegevoegd aan het water ontstaan binnen 24uur ca. 20 miljard in hoofdzaak nitrificerende bacteriën. Hoewel zeer nietig qua afmeting en voor het menselijke oog onzichtbaar, zijn deze bacteriën voor nagenoeg iedere vorm van leven op aarde onontbeerlijk.

In een nieuwe vijver duurt het vier tot zes maanden voordat de micro-organismen en bacteriën zich voldoende hebben vermeerderd en er sprake is van een bacterieel evenwicht. Droogvries bacteriën helpen de natuur een handje. De droogvries bacteriën kunnen eenvoudig met het bodemmateriaal worden vermengd of in het water worden gestrooid. Een uitstekende manier is ook een dosis toe te voegen aan het filtermateriaal.

Binnen 24 uur ontstaan er ongeveer 20 miljard bacteriën die er voor zorgen dat er snel een natuurlijk evenwicht in de vijver ontstaat. Droogvries bacteriën zijn in droge vorm onbeperkt houdbaar en het versnelt en versterkt de ontwikkeling van het biologische evenwicht in de vijver. Droogvries bacteriën stimuleren de plantengroei en heeft een vertragend effect op de algengroei. Verder zorgt het voor een helder en gezond vijvermilieu.

Webwinkel Keurmerk
A2KOI 9,2 / 10 - 5570 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »