}
  • Voor 23.59u besteld, morgen in huis! Geldig voor voorraad artikelen, zondag uitgezonderd.
  • 1200m² showroom met alles voor uw vijver ma-vr 9-17.00u za 10-16.00u zo 12-16.00u
  • Verkeerd besteld? Geen probleem! 30 dagen retourrecht

Terug

Vijververlichting

Wilt u ook in de avond kunnen genieten van uw vijver in een zeer sfeervolle tuin? U kunt dit creëren met de producten die te verkrijgen zijn bij A2KOI. Verlichting kan in of naast uw vijver voor een wereld van verschil zorgen.

Filters

Vijververlichting

Vijververlichting zorgt niet alleen voor een sfeervolle vijver, maar ook de sfeer van uw tuin wordt direct verbeterd. Zeker in de avonden zorgt dit voor een warme en gezellige sfeer. De meeste vijververlichting is beschikbaar voor gebruik boven water en onder water. De vijververlichting is voorzien van mooie, heldere kleuren. Sommige modellen hebben een bestand van wel 16 kleuren. Deze lopen allemaal vlekkeloos en natuurlijk in elkaar over. Ook zijn bepaalde modellen voorzien van een lichtsensor. Door deze sensor gaat de vijververlichting automatisch aan en uit. Dit is niet alleen gunstig voor het milieu, maar ook voor uw portefeuille. Het komt ook de duurzaamheid van uw lampen ten goede.

VIJVERVERLICHTING - DE PLAATSING

Het plaatsen van vijververlichting hangt af van een aantal factoren. Ten eerste dient u voorzien te zijn van voldoende capaciteit aan stroompunten buiten. Dit geldt niet alleen voor de verlichting, maar ook voor uw vijverpomp, luchtpomp, fonteintjes etc. U kunt vervolgens zelf kiezen waar u de vijververlichting plaatst. Dit kan op de bodem van de vijver zijn of aan de rand van uw vijver. Dit is afhankelijk van de lampen. Wij raden u om te vijver de omringen van verschillende ornamenten, zoals kiezelsteentjes, bloempotten, struiken etc. Zo kunt u makkelijk en netjes de bedrading van uw vijververlichting bedekken. Het zorgt ook voor een extra stukje sfeer rondom uw vijver. Het is handig om van te voren te berekenen hoeveel meter kabel u nodig zult hebben. Probeer deze zo kort mogelijk te houden. Met een langere afstand kan het voorkomen dat uw verlichting een stuk zwakker zal zijn. U kunt de kabels vervolgens op ongeveer 20cm diepte verbergen. Om beschadiging te voorkomen kunt u de kabel door een metalen of plastic koker trekken. En dan.. genieten van uw vijververlichting!

VIJVERVERLICHTING - UW KEUZE

Heeft u nog vragen over de plaatsing van uw verlichting of weet u niet goed welk model verlichting geschikt is voor uw vijver? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen u voorzien van een professioneel en persoonlijk advies. U kunt natuurlijk ook even langs komen in onze showroom. Daar hebben we de meeste modellen op voorraad staan. Zo kunt u vooraf even bekijken hoe de vijververlichting eruit ziet en eventueel extra vijverbenodigdheden meenemen voor de aanleg van de verlichting. De koffie staat al klaar!

Webwinkel Keurmerk
A2KOI 9,2 / 10 - 5570 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »