Terug

Vijver watervallen

Watervallen zijn een uniek sfeerelement voor in uw vijver en tuin die de uitstraling buitengewoon versterkt. Bovendien draagt de waterval bij aan de beluchting van uw vijver. Ons assortiment bestaat uit zowel RVS- als kunststofmateriaal.

Filters

Vijver watervallen

VIJVER WATERVAL KOPEN

Watervallen zijn een uniek sfeerelement voor in uw vijver en tuin die de uitstraling buitengewoon versterkt. Bovendien draagt de waterval bij aan de beluchting van uw vijver. Het bewegende water creëert meer zuurstof en kooldioxide in het water, wat een positieve bijdrage levert aan het leven onderwater. Tevens heeft een waterval een kalmerend effect op uzelf.

Wilt u gebruik maken van alle eigenschappen die een waterval te bieden heeft? A2KOI heeft verschillende watervallen in het assortiment van zowel RVS- als kunststofmateriaal. Beide soorten watervallen zijn te verkrijgen in een korte en een lange uitloop. Zorg er wel voor dat u een juiste vijverpomp ter beschikking heeft voor de doorstroom van de watercapaciteit.

A2KOI 9,1 / 10 - 4083 Reviews @ Kiyoh
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen