}
  • Voor 23.59u besteld, morgen in huis! Geldig voor voorraad artikelen, zondag uitgezonderd.
  • 1200m² showroom met alles voor uw vijver ma-vr 9-17.00u za 10-16.00u zo 12-16.00u
  • Verkeerd besteld? Geen probleem! 30 dagen retourrecht

Terug

Drijvende Skimmers

Filters

Drijvende Skimmers

Drijvende skimmers bieden uitkomst om het oppervlakte water van de vijver schoon te houden. Het meeste vuil komt van buitenaf in uw vijver terecht. Denk hierbij aan bladeren van een boom of ander soort vuil van planten wat in uw vijver terecht kan komen. Dit kan eventueel naar de bodem zakken waar het de algengroei in de vijver kan bevorderen.  Een drijvende skimmer zorgt ervoor dat het drijvende vuil opgevangen wordt. De drijvende skimmer wordt meestal aangestuurd door een geïntregeerde pomp. Het afval kunt u meestal zelf verwijderen uit de eventueel aanwezige korf of filter. De drijvende skimmer reinigt gemakkelijk het oppervlakte water in de vijver zodat deze ten allen tijde schoon blijft. We hebben verschillende drijvende skimmers in ons assortiment. Laat u daarom vooraf goed informeren door onze specialist.

DRIJVENDE SKIMMERS I HET AANBOD

Zoals gezegd bieden wij u verschillende drijvende skimmers in ons assortiment. Hieronder vindt u een kleine greep uit de merken van ons aanbod. 1. Aquaforte: Aquaforte biedt u verschillende soorten drijvende skimmers, zoals een buisskimmer of een skimmer op een standaard. 2. Aquaking: Het merk Aquaking biedt u de alom bekende  SK-30 en SK-40 skimmers. De SK-30 heeft een wattage van 45 gecombineerd met een capaciteit van 2500 l/u. Bij de SK-40 is dat 90 watt met een capaciteit van 4200 l/u 3. Velda: Velda heeft één skimmer in het assortiment. Deze skimmer heeft een capaciteit van 2000 l/u. Dat is is geschikt voor ongeveer 20m².

DRIJVENDE SKIMMERS I MEER INFORMATIE?

Drijvende skimmers hebben het voordeel dat ze zich aanpassen aan het veranderende waterpeil. Wilt u nog meer informatie van een of meerdere drijvende skimmers? Dan horen wij het uiteraard graag. Onze specialisten kunnen u per mail, per telefoon of in de showroom te woord staan om u alles te vertellen over onze drijvende skimmers.

Webwinkel Keurmerk
A2KOI 9,2 / 10 - 5570 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »