Terug

Aquaforte Prime Ultrabead Beadfilter UB 100

  • SKU: SK405
  • 1-3 werkdagen

• Vijvers tot 60 m³
• Max. doorstroming: 24 m³/uur

1.989,-

Zet op verlanglijst

  • Grootste showroom in de Benelux
  • 14 dagen retourrecht
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Zondags ook open! 12:00 - 16:00u
Placeholder 9.2

Kiyoh Beoordeling

“Ruim 4000 klanten geven ons een beoordeling!”

Productomschrijving

Aquaforte Prime Ultrabead Beadfilter UB 100

Nieuwe generatie AquaForte UltraBead® Beadfilters Mechanische én biologische filtratie De UltraBead® Beadfilters zijn ongeëvenaard in filterprestaties, omdat het filter zowel mechanische als biologische filtratie combineert in één systeem.

Beadfilters zijn gesloten (druk)vaten met miljoenen plastic korreltjes (beads). Deze beads zitten heel dicht op elkaar en vormen een laag waar het water onder druk van een pomp doorheen wordt geperst. Hierbij blijven de vuildeeltjes in de korrels hangen. Als de filters langere tijd worden gebruikt, wordt de biofilm (de plakkerige laag) om de korrels dikker, waardoor er steeds fijner vuil opgevangen wordt.

Naast mechanische filtratie vindt er ook biologische filtratie plaats in een beadfilter. Nuttige bacteriën hechten zich namelijk op de beads en breken schadelijke stoffen, zoals ammonium, nitriet en nitraat, af. Alle modellen zijn standaard voorzien van een bypass en een vernieuwde klepconstructie. Dit garandeert een maximale doorstroming van het vijverwater, met minimaal drukverlies. De nieuwe generatie beadfilters is vervaardigd uit onverwoestbaar thermoplastic. De productie door ’s werelds meest betrouwbare spuitgiettechniek, zorgt voor een extra stevige behuizing met aangegoten voet.

De nieuwe serie beadfilters bestaat uit drie modellen, geschikt voor een vijver van maximaal 40, 60 of 100 m³. De UB140 is daarnaast voorzien van 75 mm leidingwerk voor nog minder weerstand.

Aquaforte Prime Ultrabead Beadfilter UB 100

Aquaforte Prime Ultrabead Beadfilter UB 100

1.989,-

A2KOI 9,2 / 10 - 4443 Reviews @ Kiyoh