}
 • Voor 23.59u besteld, morgen in huis! Geldig voor voorraad artikelen, zondag uitgezonderd.
 • 1200m² showroom met alles voor uw vijver ma-vr 9-17.00u za 10-16.00u zo 12-16.00u
 • Verkeerd besteld? Geen probleem! 30 dagen retourrecht

Terug

Retourneren

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat het door u bestelde product niet aan de verwachting voldoet of een beschadiging heeft opgelopen tijdens het transport. Bij A2KOI heeft u tot 30 dagen na levering de tijd om het artikel te retourneren. Indien uw retourzending aan de voorwaarden (zie onderstaand) voldoet, kunt u vervolgens binnen 5 werkdagen het aankoopbedrag teruggestort krijgen op uw rekening.

Controleren
Bij de ontvangst van uw bestelling is het belangrijk dat u de bestelling controleert op eventuele beschadigingen en compleetheid. Indien u iets ontdekt, vragen wij u uiterlijk 48 uur na ontvangst dit bij ons te melden.

Zichttermijn
Wanneer u een online aankoop bij A2 doet, heeft u een zichttermijn van 30 dagen na ontvangst van de bestelling.

Producten dient u onbeschadigd en - voor zover mogelijk - in de originele verpakking te retourneren. Wij adviseren daarom altijd de originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze kunt gebruiken om de producten terug te sturen.

Beschadigd, verkeerd of niet werkend artikel ontvangen?
Vul uw ordernummer en postcode in het volgende formulier. Kies daarna het product wat u retour wilt sturen. Zodra wij de gegevens hebben ontvangen gaan we direct voor u aan de slag!

Elektrisch apparaat binnen de garantieperiode defect gegaan?
Ook in dat geval kunt u uw ordernummer en postcode in het formulier invullen. Kies daarna het product met garantie. Zodra wij de gegevens hebben ontvangen gaan we direct voor u aan de slag!

Hoe werkt het retourneren?
Bij A2KOI stellen we alles in staat om u zo goed mogelijk te bedienen. Mocht u daarom een product willen retourneren, neem dan de volgende stappen:

 1. Vul uw ordernummer en postcode in het formulier. Kies daarna het product wat u retour wilt sturen.
 2. We gaan direct voor u aan de slag, binnen 1 werkdag ontvangt u alle instructies voor uw retourzending.
 3. Print het verzendlabel en retourformulier wat u ontvangt. Doe het retourformulier in de doos voor een snellere afhandeling.
 4. Breng het pakket naar de gekozen verzendoptie.
 5. U kunt uw status van uw retourzending volgen, wij houden u per mail op de hoogte.
 6. Wanneer wij het retourpakket in goede orde hebben ontvangen zullen we deze controleren en verwerken. Ons streven is om dit binnen 5 werkdagen te doen.


Voorwaarden retourneren:
Het artikel mag retour gestuurd worden:

 • binnen 30 kalenderdagen na levering
 • als het compleet en onbeschadigd is
 • als het ongebruikt en niet gemonteerd is geweest
 • in de originele verpakking, indien redelijkerwijs mogelijk 
 • producten die speciaal voor u zijn vervaardigd, zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht
 • Bij het ruilen van een artikel vragen wij om het bewuste product eerst retour te sturen alvorens het nieuwe product ingepland wordt voor verzending.
 • Bij producten die beschadigd zijn, gebruikssporen vertonen of waarop geschreven is of tape gebruikt is behouden wij ons het recht de retour te weigeren of de schade in rekening te brengen.
 • Tijdens de bedenktijd (30 dagen na ontvangst van uw product) mag u het product gebruiken zoals u dat in de winkel zou doen. Echter, wordt het product zodanig gebruikt dat het niet meer in ‘winkelstaat’ is, dan kan het zijn dat u minder geld voor het product terugkrijgt. Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Webwinkel Keurmerk
A2KOI 9,2 / 10 - 5570 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »