}
  • Voor 23.59u besteld, morgen in huis! Geldig voor voorraad artikelen, zondag uitgezonderd.
  • 1200m² showroom met alles voor uw vijver ma-vr 9-17.00u za 10-16.00u zo 12-16.00u
  • Verkeerd besteld? Geen probleem! 30 dagen retourrecht

Terug

Disclaimer

Op het gebruik van de website van A2KOI gelden een aantal gebruiksvoorwaarden. Deze staan hieronder genoteerd. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard. Informatie is deels afkomstig van bronnen die als betrouwbaar mogen worden geacht. Over de juistheid en volledigheid van deze informatie kan A2KOI geen volledige garantie bieden.

Gebruik van informatie en werking van de website

A2KOI streeft naar het aanbieden van juiste en actuele informatie op deze website. Zoals eerder is aangegeven kan A2KOI geen garantie bieden op het vlak van volledigheid, juistheid of actualiteit van de gegeven informatie. De informatie die gegeven wordt is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, vaak in samenwerking met externe partijen. De juridische informatie op de website is van algemene aard en kan dus niet worden beschouwd als een vervanging van juridisch advies.

Informatie op de website (waaronder logo's, vormgeving en huisstijl) is eigendom van A2KOI. Gebruik voor privédoelen is toegestaan, mits de gebruiker aangeeft dat de gebruikte informatie (en logo's, vormgeving en huisstijl) is gevonden op de kanalen van A2KOI en de informatie ongewijzigd blijft. Mocht er commercieel gebruik gemaakt worden van de eerder genoemde middelen, dan moet er allereerst toestemming gevraagd worden.

Er kunnen geen rechten aan de informatie worden ontleend. A2KOI aanvaardt hierbij geen aansprakelijkheid voor schade die ontstaan is uit het gebruik van de informatie of de website. Dit geldt eveneens voor de werking van website. A2KOI kan geen garantie bieden dat de website foutloos en ononderbroken functioneert. Uiteraard doet A2KOI wel zijn uiterste best voor een optimale werking. Wanneer de website niet werkt, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid als de gebruiker daaronder schade lijdt.

Hyperlinks naar externe sites

De website van A2KOI kan hyperlinks bevatten naar externe websites. Op de beschikbaarheid of inhoud van de websites van derden, heeft A2KOI geen verantwoordelijkheid of invloed. Tevens aanvaardt A2KOI geen aansprakelijkheid voor schade die ontstaat uit gebruik van deze hyperlinks naar externe websites. A2KOI kan geen controle uitvoeren op volledige juistheid.

Wijzigingen disclaimer

A2KOI behoudt het recht om deze aan te passen. De meest recente disclaimer is altijd zichtbaar op de website.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Webwinkel Keurmerk
A2KOI 9,2 / 10 - 5570 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »