Terug

Terugslagkleppen PVC

Filters

Terugslagkleppen PVC

Terugslagkleppen zorgen er voor dat de waterstroom in een richting gedeeltelijk tot volledig wordt afgesloten. In tegenovergestelde richting stromen lucht en/of andere vloeibare media, ongehinderd door. Bij terugslagkleppen voorzien van een veer wordt het sluitelement afgesloten. In de andere richting wordt de stromende media doorgelaten. Hierbij wordt een plaat, bal of een klep in het betreffende huis gedrukt. Mocht de druk groter worden dan de klep aan kan, dan word het sluitelement opgetild en de doorstroming geheel vrijgegeven. Bij terugslagkleppen met een bal, wordt de bal naar een vernauwing in de klep geduwd waardoor deze sluit. De versies zonder een veer, sluiten door het gewicht van een afdichtingselement. Bij A2KOI vindt u alle soorten terugslagkleppen tegen de laagste prijzen. Hieronder zetten wij een aantal van onze meest bekende terugslagkleppen voor u op een rijtje.

TERUGSLAGKLEPPEN - EEN AANTAL VOORBEELDEN

  • Terugslagklep met Tule 13MM I 17MM I 21MM
  • Terugslagklep met Bal 32MM I 40MM I 50MM I 63MM
  • Terugslagklep Teflon 20MM I 25MM I 32MM I 40MM I 50MM I 63MM I 75MM I 90MM I 110M: deze kleppen zijn zowel met veer als zonder veer te gebruiken.
  • Terugslagklep Viton 20MM I 25MM I 32MM I 40MM I 50MM I 63MM: deze kleppen zijn zowel met veer als zonder veer te gebruiken.
  • Valterra Transparante Terugslagklep met 3/3 koppeling 50MM I 50MM+ I 63MM I 63MM+: de varianten met een ''+'' hierboven beschreven, worden geleverd INCLUSIEF veer. De varianten zonder ''+'', worden EXCLUSIEF veer geleverd.

TERUGSLAGKLEPPEN - UW KEUZE

Mocht u graag meer informatie willen over terugslagkleppen, neem dan contact op met een van onze specialisten. Wij kunnen u voorzien van een professioneel advies op basis van uw wensen. Geef ons ook eens een bezoekje in onze showroom! U kunt onder het genot van een bakje koffie ons assortiment komen aanschouwen!

A2KOI 9,2 / 10 - 5570 Reviews @ Kiyoh