Terug

EXTRA Kassakortingen!

Doorvoeren

Filters

Doorvoeren

Ons doorvoeren PVC assortiment onderscheidt zich in twee categorieën. Budget doorvoeren en A-merk doorvoeren. Budget doorvoeren staan voor een prima kwaliteit tegen een scherpe prijs. Tevens leveren ze weinig tot niets in aan kwaliteit ten opzichte van zijn duurdere broer. De budget doorvoeren kunnen worden gebruikt voor het doorvoeren of aansluiten van een PVC drukbuis. De meeste budget doorvoeren worden geleverd met flens en schroeven. De A-merken doorvoeren PVC worden meestal gebruik voor het zwaardere werk. Deze zijn allemaal gemaakt van kwalitatief massief PVC.

DOORVOEREN PVC - UW KEUZE

De schroefdoorvoeren zijn na sluiting waterdicht. Andere doorvoeren dienen vaak dicht gekit te worden. Voor het kitten van uw doorvoeren adviseren wij de Aquaforte Superstrong MS Polymeer Zwart te gebruiken. Deze is eenvoudig toe te passen op de bodem van uw vijver. Weet u niet goed welke doorvoeren PVC u nodig heeft? Laat u dan adviseren door met ons contact op te nemen. Wij helpen u graag en geven u een persoonlijk advies op basis van uw wensen.   

A2KOI 9,1 / 10 - 4083 Reviews @ Kiyoh
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen