}
  • Voor 23.59u besteld, morgen in huis! Geldig voor voorraad artikelen, zondag uitgezonderd.
  • 1200m² showroom met alles voor uw vijver ma-vr 9-17.00u za 10-16.00u zo 12-16.00u
  • Verkeerd besteld? Geen probleem! 30 dagen retourrecht

Terug

Takazumi Yugen

TIP!U bevind zich nu in de oude webwinkel, wilt u 20% korting? stap dan nu over naar de nieuwe webwinkel: https://beta.a2koi.nl

Takazumi Yugen is een professioneel koivoer met als extra een bacteriële immunomodulator. Deze immunomodulator zorgt ervoor dat het Takazumi Yugen een ontzettend positief effect heeft op het immuunsysteem van de Japanse koi.

Filters

Takazumi Yugen

Takazumi Yugen is een professioneel koivoer met als extra een bacteriële immunomodulator. Deze zorgt ervoor dat het Takazumi Yugen een ontzettend positief effect heeft op het immuunsysteem van de Japanse koi. Het toedienen van Takazumi Yugen resulteert bij opgroeiende en volwassen koi in een korte tijd tot een prima ontwikkeld en prima functionerend immuunsysteem van uw koi. Dit alles uit zich vervolgens in een zeer snelle groei, uitstekende kleurontwikkeling en een verbetering van de natuurlijke weerstand van de koi. Takazumi Yugen is een koivoer dat voortkomt uit een zoektocht van professor John en Cynthia Stanford naar methoden om het immuunsysteem van mens en dier te verbeteren. Kortom, Takazumi Yugen is een kwaliteitsvoer dat het immuunsysteem enorm zal versterken.

TAKAZUMI YUGEN - DE VERPAKKINGEN

Takazumi Yugen kunt u bij ons in een alle mogelijke verpakkingen vinden. Het is verstanding om vooraf goed te overwegen hoeveel Takzumi Yugen u nodig heeft. Dan bestelt u altijd de juiste verpakking van het Takazumi Yugen koivoer. Het zou natuurlijk zonde zijn als het koivoer bederft. Takazumi Yugen kunt u bij ons bestellen in de volgende verpakkingen: 750 gr I 2,5 kg (zie foto).

Webwinkel Keurmerk
A2KOI 9,2 / 10 - 5570 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »