Terug

Takazumi Steur

Takazumi Steur is een speciaal ontwikkeld voer voor steuren. Het is een uitgebalanceerd professioneel steurvoer dat bekend staat om een hoog proteïne gehalte en een aminozuurprofiel. Dat laatste zorgt voor een snelle en uitstekende groei.

Filters

Takazumi Steur

Takazumi Steur is een speciaal ontwikkeld voer voor steuren. Het is een uitgebalanceerd professioneel steurvoer dat bekend staat om een hoog proteïne gehalte en een aminozuurprofiel. Dat laatste zorgt voor een snelle en uitstekende groei. Takazumi Steur bevat alle goede voedingsstoffen voor een goed leven van uw steuren. Takazumi Steur staat voor een kwalitatief hoogwaardig voer die het water niet vertroebelt. Daarnaast draagt de hoge verteerbaarheid van Takazumi Steurvoer bij aan een betere waterkwaliteit en zorgt voor aanzienlijk minder belasting voor het filtersysteem. De Takazumi Steur korrels zijn zinkend. Op die manier kunnen uw steuren de korrels goed tot zich nemen.

TAKAZUMI STEUR - DE VERPAKKINGEN

Het Takazumi Steur voer is in een viertal verpakkingen verkrijgbaar. Bedenk vooraf goed hoeveel Takazumi Steur u nodig denkt te hebben. Op die manier zorgt u ervoor dat het risico wordt verminderd dat uw Takazumi Steur voer bederft. Dat is vanzelfsprekend zonde van het geld. Takazumi Steur is in de volgende verpakkingen verkrijgbaar: 1,5 kg I 4 kg I 7,5 kg I 15 kg

A2KOI 9,2 / 10 - 5570 Reviews @ Kiyoh