}
  • Voor 23.59u besteld, morgen in huis! Geldig voor voorraad artikelen, zondag uitgezonderd.
  • 1200m² showroom met alles voor uw vijver ma-vr 9-17.00u za 10-16.00u zo 12-16.00u
  • Verkeerd besteld? Geen probleem! 30 dagen retourrecht

Terug

Takazumi Mix

Takazumi Mix is een professioneel gezondheidsvoeder. Deze variant koivoer is een combinatie van Takazumi Gold Plus en Takazumi High Growth. Takazumi Mix zorgt daarom voor een snelle groei en een optimale kleurontwikkeling van uw koi. 

Filters

Takazumi Mix

Takazumi Mix is een professioneel gezondheidsvoeder. Deze variant koivoer is een combinatie van Takazumi Gold Plus en Takazumi High Growth. Takazumi Mix zorgt daarom voor een snelle groei en een optimale kleurontwikkeling van uw koi. De geselecteerd grondstoffen in Takazumi Mix staat synoniem een voor kwalitatief hoogwaardig koivoer. De korrels van Takazumi Mix zijn drijvend. Dit zorgt voor een georganiseerd voedingsgedrag en minimaliseert de gevolgen van overmatig voeren. Het gedoseerd voeren draagt ook bij aan de kwaliteit van het water (minder vertroebeling). Naast deze eigenschappen staat Takazumi Mix bekend als koivoer met een hoge verteerbaarheid (ca. 80%). Takazumi Mix kan gevoerd worden vanaf een watertemperatuur van 10º C. Tot slot is het belangrijk om de houdbaarheidsdatum en de correcte bewaarwijze van de verpakking in de gaten houden. 

TAKAZUMI MIX VERPAKKINGEN

Takazumi Mix is in een vijftal verpakkingen verkrijgbaar. In onze webshop kunt u al deze 5 verpakkingen bestellen tegen lage prijzen. Bij een klein aantal Japanse koi is het verstandig om een minder grote verpakking te nemen van het Takazumi Mix koivoer. Op die manier loopt u nooit het risico dat uw Takazumi Mix Koivoer niet bederft. Dat zou natuurlijk zonde zijn van het geld. Omgekeerd geldt vanzelfsprekend hetzelfde. Op het moment dat u veel Japanse koi in uw vijver heeft zwemmen, is het verstanding om een grotere verpakking te nemen van Takazumi Mix. Zo heeft u altijd voldoende Takazumi Mix koivoer in huis.

Takazumi Mix is in de volgende verpakkingen verkijgbaar: 1 kg I 2,5 kg I 4,5 kg (zie foto) I 10 kg I 

Webwinkel Keurmerk
A2KOI 9,2 / 10 - 5570 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »