}
  • Voor 23.59u besteld, morgen in huis! Geldig voor voorraad artikelen, zondag uitgezonderd.
  • 1200m² showroom met alles voor uw vijver ma-vr 9-17.00u za 10-16.00u zo 12-16.00u
  • Verkeerd besteld? Geen probleem! 30 dagen retourrecht

Terug

Takazumi Junior

Takazumi Junior is een professioneel gezondheidsvoeder speciaal ontwikkeld voor de jonge en opgroeiende koi. Het koivoer van Takazumi Junior bevat alle ingrediënten voor een goede weerstand, snelle en verantwoorde groei alsmede ontwikkeling van de kleur.

Filters

Takazumi Junior

Takazumi Junior is een professioneel gezondheidsvoeder speciaal ontwikkeld voor de jonge en opgroeiende koi. De receptuur van Takazumi Junior bevat alle ingrediënten voor een gezond leven, een goede weerstand, een snelle en verantwoorde groei alsmede ontwikkeling van de kleur.  De geselecteerd grondstoffen in Takazumi Junior staan synoniem voor een kwalitatief hoogwaardig koivoer. De korrels van Takazumi Junior zijn drijvend en 2mm groot. Dit zorgt voor een georganiseerd voedingsgedrag en minimaliseert de gevolgen van overmatig voeren. Het gedoseerd voeren draagt ook bij aan de kwaliteit van het water (minder vertroebeling). Naast deze eigenschappen staat Takazumi Junior bekend als koivoer met een hoge verteerbaarheid (ca. 80%). Takazumi Junior kan gevoerd worden vanaf een watertemperatuur van 10º C. Tot slot is het belangrijk om de houdbaarheidsdatum en de correcte bewaarwijze van de verpakking in de gaten houden. 

TAKAZUMI JUNIOR VERPAKKINGEN

Takazumi Junior is in een tweetal verpakkingen verkrijgbaar. In onze webshop kunt u beide verpakkingen Takazumi Junior makkelijk bestellen tegen lage prijzen. U kunt kiezen uit de volgende verpakkingen Takazumi Junior:

                                                                      1 kg I 2,5 kg

Webwinkel Keurmerk
A2KOI 9,2 / 10 - 5570 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »