}
  • Voor 23.59u besteld, morgen in huis! Geldig voor voorraad artikelen, zondag uitgezonderd.
  • 1200m² showroom met alles voor uw vijver ma-vr 9-17.00u za 10-16.00u zo 12-16.00u
  • Verkeerd besteld? Geen probleem! 30 dagen retourrecht

Terug

Takazumi High Growth

Takazumi High Growth is een professioneel gezondheidsvoeder met een hoog proteïnegehalte en een aminozuurprofiel. Het koivoer van Takazumi High Growth zorgt daarom voor een uitstekende en snelle groei van uw koi.

Filters

Takazumi High Growth

Takazumi High Growth is een professioneel gezondheidsvoeder met een hoog proteïnegehalte en een aminozuurprofiel. Takazumi High Growth zorgt daarom voor een uitstekende en snelle groei van uw koi. De geselecteerd grondstoffen in Takazumi High Growth staan synoniem een voor kwalitatief hoogwaardig koivoer. De korrels van Takazumi High Growth zijn drijvend. Dit zorgt voor een georganiseerd voedingsgedrag en minimaliseert de gevolgen van overmatig voeren. Het gedoseerd voeren draagt ook bij aan de kwaliteit van het water (minder vertroebeling). Naast deze eigenschappen staat Takazumi High Growth bekend als koivoer met een hoge verteerbaarheid (ca. 80%). Takazumi High Growth kan gevoerd worden vanaf een watertemperatuur van 15º C. Tot slot is het belangrijk om de houdbaarheidsdatum en de correcte bewaarwijze van de verpakking in de gaten houden. 

TAKAZUMI HIGH GROWTH VERPAKKINGEN

Takazumi High Growth is in een viertal verpakkingen verkrijgbaar. In onze webshop kunt u al deze 4 verpakkingen bestellen tegen lage prijzen. Het is verstandig om vooraf te bedenken hoeveel Takazum High Growth u nodig zal hebben. Op die manier bestelt u altijd de juiste verpakkingseenhoud van Takazumi High Growth en loopt u minder risico dat uw Takazumi High Growth koivoer bederft. U kunt bij Takazumi High Growth kiezen voor de volgende verpakkingen: 1 kg I 2,5 kg I 4,5 kg I 10 kg

Webwinkel Keurmerk
A2KOI 9,2 / 10 - 5570 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »