Terug

Takazumi Gold Plus

Takazumi Gold Plus staat voor kwalitatief en professioneel koivoer. Het koivoer van Takazumi Gold Plus zorgt voor een voorspoedige groei en een snelle kleuring van uw koi.

Filters

Takazumi Gold Plus

Takazumi Gold Plus staat voor kwalitatief en professioneel koivoer. Takazumi Gold Plus zorgt voor een voorspoedige groei en een snelle kleuring van uw koi. Daarnaast is Takazumi Gold Plus uitgerust met een medium proteïnegehalte gecombineerd met vele voedingsstoffen die garant staat voor een gezond koiloeven. Takazumi Gold Plus koivoer kan in elk jaargetijde gevoerd worden en blijft lange tijd drijven in uw vijver. Tot slot draagt de hoge verteerbaarheid van het Takazumi Gold Plus Koivoer bij aan een betere waterkwaliteit en zorgt voor minder belasting van uw filtersysteem.

TAKAZUMI GOLD PLUS - DE VERPAKKINGEN

Takazumi gold plus is een vijftal verschillende verpakkingen te verkijgen. Heeft u een klein aantal Japanse koi in uw vijver, kies er dan voor om een kleinere verpakking te namen van Takazumi Gold Plus. Op die manier loopt u nooit het risico dat uw Takazumi Gold Plus over de datum gaat. Heeft u een grote vijver met veel Japanse koi? Dan is het verstandiger om een grootverpakking te namen van Takazumi Gold Plus. Op die manier heeft u altijd genoeg Takazumi Gold Plus in huis. U kunt kiezen uit de volgende verpakkingen: 1 kg I 2,5 kg I 4,5 kg I 10 kg I 

A2KOI 9,2 / 10 - 5570 Reviews @ Kiyoh