}
  • Voor 23.59u besteld, morgen in huis! Geldig voor voorraad artikelen, zondag uitgezonderd.
  • 1200m² showroom met alles voor uw vijver ma-vr 9-17.00u za 10-16.00u zo 12-16.00u
  • Verkeerd besteld? Geen probleem! 30 dagen retourrecht

Terug

Takazumi Easy

TIP!U bevind zich nu in de oude webwinkel, wilt u 20% korting? stap dan nu over naar de nieuwe webwinkel: https://beta.a2koi.nl

Takazumi Easy is een koivoer dat speciaal ontwikkeld is voor de minder actieve koi in uw vijver. Door de verminderde activiteit gaan deze koi niet jagen naar pas gestrooide korrels aan de oppervlakte, maar wachten ze tot het voer gezonken is.

Filters

Takazumi Easy

Takazumi Easy is een koivoer dat speciaal ontwikkeld is voor de minder actieve koi in uw vijver. Door de verminderde activiteit gaan deze koi niet op jacht naar pas gestrooide korrels aan de oppervlakte van de vijver. Ze wachten tot het koivoer dieper in de vijver gezonken is. Daarom is Takazumi Easy ook een zinkend koivoer. Daarnaast is Takazumi Easy, door het lage vetgehalte en het medium proteïnegehalte, uitstekend in de winter te gebruiken. De uiterst zorgvuldig geselecteerde grondstoffen van Takazumi Easy garanderen een kwalitatief hoogwaardig koivoer. Daarbij vertroebelt Takazumi Easy het vijverwater niet. Tevens draagt de hoge verteerbaarheid van Takazumi Easy bij aan een betere waterkwaliteit en zorgt het voor aanzienlijk minder belasting voor uw filtersysteem. De voornoemde kwaliteit van Takazumi Easy is alleen van toepassing bij een juiste bewaarwijze tot aan de houdbaarheidsdatum. Takazumi raadt aan om bij een watertemperatuur van 4º c of lager te stoppen met het voeren van Takazumi Easy.

TAKAZUMI EASY - DE VARIETEITEN

Takazumi Easy is bij A2KOI in een viertal verpakkingen te verkijgen, namelijk de 1 kilogram, de 2,5 kilogram, 4,5 kilogram en 10 kilogram. Het is daarom vooraf goed om te overwegen hoeveel Takazumi Easy u nodig denkt te hebben. Het zou natuurlijk zonde zijn als uw Takazumi Easy koivoer bederft, omdat u een deel van het voer niet nodig heeft.

Webwinkel Keurmerk
A2KOI 9,2 / 10 - 5570 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »