Terug

Takazumi Easy Mix

Takazumi Easy Mix is een mix van Takazumi Easy (30%) en Takazumi Gold Plus (70%). Het koivoer van Takazaumi Easy Mix is een zeer geschikte mix voor zowel de actieve als de minder actieve koi in de vijver.

Filters

Takazumi Easy Mix

Takazumi Easy Mix is een mix van Takazumi Easy (30%) en Takazumi Gold Plus (70%). Het is een zeer geschikte mix voor actieve en minder actieve koi. Het zinkend voer is vooral geschikt voor de minder actieve koi en de kleinere koi. Het drijvende voer is een uitgebalanceerd topvoer voor de koi. De Takazumi Easy Mix kan elk jaargetijde gevoerd worden vanaf 4ºC.

TAKAZUMI EASY MIX - DE VERPAKKINGEN

Het Takazumi Easy Mix voer is in een viertal verpakkingen verkrijgbaar. Bedenk vooraf goed hoeveel Takazumi Easy Mix u nodig denkt te hebben. Op die manier zorgt u ervoor dat het risico wordt verminderd dat uw Takazumi Easy Mix voer bederft. Dat is vanzelfsprekend zonde van het geld. Takazumi Easy Mix is in de volgende verpakkingen verkrijgbaar: 1,5 kg I 2,5 kg I 4,5 kg I 10 kg

A2KOI 9,1 / 10 - 4083 Reviews @ Kiyoh
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen