}
 • Voor 23.59u besteld, morgen in huis! Geldig voor voorraad artikelen, zondag uitgezonderd.
 • 1200m² showroom met alles voor uw vijver ma-vr 9-17.00u za 10-16.00u zo 12-16.00u
 • Verkeerd besteld? Geen probleem! 30 dagen retourrecht

Terug

Takazumi

Takazumi Professional Koivoer is een koivoer van uitzonderlijke kwaliteit. Takazumi scoort vooral goed op de groei- en kleurontwikkeling van koi. In veel gevallen beter dan de grote wereldmerken.

Filters

Takazumi

TAKAZUMI KOIVOER KOPEN 

Takazumi Professional Koivoer is een koivoer van uitzonderlijke kwaliteit. Takazumi scoort vooral goed op de groei- en kleurontwikkeling van koi. In veel gevallen beter dan de grote wereldmerken. Takazumi probeert met behulp van het testen van het koivoer door consumentenpanels en vakhandelaren de kwaliteit altijd op peil te houden en verder te ontwikkelen. Vandaag de dag staat Takazumi Professional Koivoer stevig tussen de grote A-merken, met kwaliteitsproducten tegen sterk concurrerende consumentenprijzen. Bij A2KOI vindt u zelfs gegarandeerd de laagste prijs voor uw Takazumi Koivoer.

BESTE TAKAZUMI KOIVOER

A2KOI biedt verschillende soorten koivoer aan van het merk Takazumi. Elk koivoer heeft zijn eigen specialiteit. Zie onderstaande soorten voer voor een korte uitleg van de eigenschappen die het voer met zich meebrengt en kom erachter welke het beste is voor uw koi.

 • Takazumi Gold Plus zorgt voor een voorspoedige groei en snelle kleuring van uw koi. Daarnaast bevat Takazumi Gold Plus een medium proteïnegehalte gecombineerd met vele voedingsstoffen die bijdragen aan de gezondheid van uw koi. Takazumi Gold Plus Koivoer kan in elk jaargetijde gevoerd worden en blijft een lange tijd drijven in uw vijver. De hoge verteerbaarheid van het Takazumi Gold Plus Koivoer zorgt voor een betere waterkwaliteit en voor minder belasting van uw filtersysteem.

 • Takazumi Mix is een professioneel gezondheidsvoeder die bestaat uit een combinatie van Takazumi Gold Plus en Takazumi High Growth. Takazumi Mix draagt bij aan een snelle groei en een optimale kleurontwikkeling van uw koi. De korrels van Takazumi Mix zijn drijvend. Deze eigenschap zorgt voor een georganiseerd voedingsgedrag en minimaliseert de gevolgen van overmatig voeren. Het gedoseerd voeren heeft weer een positieve bijdrage op de kwaliteit van het vijverwater (minder vertroebeling). 

 • Takazumi Yugen is een professioneel koivoer dat het immuunsysteem van uw koi enorm zal versterken. Deze eigenschap wordt mogelijk gemaakt door de bacteriële immunomodulator die als extra in het Takazumi Yugen is toegevoegd. Het voeren van Takazumi Yugen resulteert bij opgroeiende en volwassen koi in een korte tijd tot een prima ontwikkeld en prima functionerend immuunsysteem. Deze verbeterde functies zullen zich uiten in een zeer snelle groei, uitstekende kleurontwikkeling en een verbeterde weerstand van uw koi.

 • Takazumi Easy is een speciaal ontwikkeld koivoer voor de minder actieve koi in uw vijver. Door de verminderde activiteit wachten deze koi tot het voer dieper in de vijver is gezonken. Takazumi Easy heeft een zinkende eigenschap, wat ideaal is voor de afwachtende vissen. Daarnaast is Takazumi Easy, door het lage vetgehalte en het medium proteïnegehalte, uitstekend in de winter te gebruiken. Een andere positieve eigenschap van Takazumi Easy Koivoer is de hoge verteerbaarheid, wat zorgt voor minder vertroebeling van het vijverwater en een minder belast filtersysteem.

 • Takazumi High Growth is koivoer met een verhoogd proteïnegehalte en een aminozuurprofiel. Deze eigenschappen zorgen voor een uitstekende en snelle groei van uw koi. Tevens zijn de korrels van Takazumi High Growth drijvend. Deze eigenschap zorgt voor een georganiseerd voedingsgedrag en minimaliseert de gevolgen van overmatig voeren. Het gedoseerd voeren heeft weer een positieve bijdrage op de kwaliteit van het vijverwater (minder vertroebeling). 

 • Takazumi Vital is een drijvend koivoer dat een laag vet- en een medium proteïnegehalte bevat. Bovendien zorgt Takazumi Vital mede daarom voor een perfect afweersysteem tegen infecties en parasieten. Heeft uw koi een verminderde conditie door gebruik van medicijn of na transport? Takazumi Vital kunt u prima gebruiken om de conditie weer op peil te krijgen. 

 • Takazumi Junior is koivoer dat speciaal ontwikkelt is voor de jonge en opgroeiende koi. De samenstelling van Takazumi Junior bevat ingrediënten die bijdragen aan een gezond leven, een goede weerstand, een snelle en verantwoorde groei alsmede de ontwikkeling van de kleur van uw koi. De drijvende eigenschap van Takazumi Junior zorgt voor een georganiseerd voedingsgedrag en minimaliseert de gevolgen van overmatig voeren. Het gedoseerd voeren heeft weer een positieve bijdrage op de kwaliteit van het vijverwater (minder vertroebeling). 

 • Takazumi Steur is een speciaal ontwikkelt steurvoer dat bijdraagt aan een goede gezondheid van uw steur. Takazumi Steur staat bekend om een hoog proteïnegehalte en een aminozuurprofiel. Het aminozuurprofiel zorgt voor een snelle en uitstekende groei van steuren. De hoge verteerbaarheid van Takazumi Steur draagt bij aan een verbeterde waterkwaliteit en een minder belast filtersysteem. Dankzij de zinkende eigenschap kunnen steuren het voer gemakkelijk tot zich opnemen.

 • Takazumi Friend is een onderhoudend basisvoer voor koi dat de kleur en groei stimuleert. Ondanks dat het voer voordelig is, staat het garant voor degelijke kwaliteit. De drijvende korrels van Takazumi Friend dragen bij aan een goede waterkwaliteit en een minder belast filtersysteem.

 • Takazumi Easy Mix bestaat uit een mix van Takazumi Easy en Takazumi Gold Plus. De uitgebalanceerde samenstelling van de mix is geschikt voor actieve en minder actieve koi. Daarnaast is Takazumi Easy Mix geschikt voor elk jaargetijde.

GOEDKOOP KOIVOER AANBIEDING

Wilt u graag alle varianten van Takazumi Koivoer of andere producten bekijken? Bij A2KOI kunt u gegarandeerd koivoer kopen tegen de laagste prijs. Neem een kijkje in onze showroom voor het complete assortiment. U kunt hier onder het genot van een gratis bakje koffie onze producten komen bekijken. Voor eventuele vragen kunt u terecht bij de aanwezige specialist.

Toch meerdere producten kopen / bestellen? Neem dan contact op om wellicht in aanmerking te komen voor een leuke aanbieding.

Webwinkel Keurmerk
A2KOI 9,2 / 10 - 5570 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »