}
  • Voor 23.59u besteld, morgen in huis! Geldig voor voorraad artikelen, zondag uitgezonderd.
  • 1200m² showroom met alles voor uw vijver ma-vr 9-17.00u za 10-16.00u zo 12-16.00u
  • Verkeerd besteld? Geen probleem! 30 dagen retourrecht

Terug

Sanikoi

Sanikoi koivoer is voer met een rijke samenstelling en unieke extra's die razend effectief zijn op de spijsvertering en het welzijn van uw koi. Elk Sanikoi koivoer bevat SaniComplex en Sanibooster, wat deze voordelen mogelijk maakt.

Filters

Sanikoi

SANIKOI KOIVOER KOPEN 

Koivoer van Sanikoi staat garant voor topkwaliteit. De rijke samenstelling en unieke extra's in het koivoer van Sanikoi zijn razend effectief op de spijsvertering en het welzijn van uw koi. Dat komt door de bestanddelen van cichorei wat een belangrijk onderdeel is van SaniComplex (een element dat in elk Sanikoi koivoer verwerkt zit). Een ander onderdeel in Sanikoi koivoer is Sanibooster, een vitaminecomplex dat de weerstand van uw koi bevordert.

BESTE SANIKOI KOIVOER

A2KOI biedt verschillende soorten koivoer aan van het merk Sanikoi. Elk koivoer heeft zijn eigen specialiteit. Zie onderstaande soorten voer voor een korte uitleg van de eigenschappen die het voer met zich meebrengt. 

  • Sanikoi Staple Prime is een drijvend koivoer dat de natuurlijke kleurpatronen bevordert. Voeren wordt aangeraden vanaf 12 graden.
  • Sanikoi Colour Hi-Grow Mix is een top food met een hoog eiwitgehalte dat bijdraagt aan de groei en een natuurlijke kleurpigmentatie bevordert. Hoofdbestanddelen zijn visproducten, plantaardige eiwitten, vetten, koolhydraten, krillmeel en tarwekiemen. Voeren wordt aangeraden vanaf 15 graden.
  • Sanikoi Gold Protein Plus is een top food met een zeer hoog eiwitgehalte dat bijdraagt aan de excellente groei en de goede gezondheid van uw koi. Voeren wordt aangeraden vanaf 15 graden.
  • Sanikoi Winter Wheat is zinkend voer dat de natuurlijke ziekteweerstand van de vissen stimuleert. In koude watertemperaturen zal de activiteit van vissen aanzienlijk verminderen. Dit heeft natuurlijk effect op de energiebehoefte en de voedselopname. Winter Wheat van Sanikoi is een ideaal voer om uw koi toch te laten voorzien van de gewenste energiewaarde. 
  • Sanikoi All Season Wheat Germs is drijvend voer dat de natuurlijke ziekteweerstand van de vissen stimuleert. Dankzij het relatief lage eiwitgehalte kan All Season Wheat Germs gevoerd worden van het vroege voorjaar tot laat in de herfst. Voeren kan vanaf 10 graden.
  • Sanikoi Excellent All-Round is een drijvend hoofdvoer voor uw koi. Sanikoi Excellent All-Round draagt bij aan een excellente groei en stimuleert de bevordering van een natuurlijk kleurpatroon. Voeren wordt aangeraden vanaf 12 graden.
  • Sanikoi Sturgeon Pro Green is steurvoer met een hoog eiwitgehalte dat de groei en natuurlijke kleurpigmentatie bevordert. Het is een zinkend hoofdvoer dat gevoerd mag worden vanaf 10 graden.

GOEDKOOP KOIVOER AANBIEDING 

Wilt u graag alle varianten van Sanikoi Koivoer of andere producten bekijken? Bij A2KOI kunt u gegarandeerd koivoer kopen tegen de laagste prijs. Neem een kijkje in onze showroom voor het complete assortiment. U kunt hier onder het genot van een gratis bakje koffie onze producten komen bekijken. Voor eventuele vragen kunt u terecht bij de aanwezige specialist.

Toch meerdere producten kopen/bestellen? Neem dan contact op om wellicht in aanmerking te komen voor een leuke aanbieding.

Webwinkel Keurmerk
A2KOI 9,2 / 10 - 5570 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »