Terug

ProBites Whole Sale Chlorella Koivoer

ProBites Whole Sale Chlorella is een zeer compleet en uitgebalanceerd soort koivoer. Het koivoer van ProBites Whole Sale Chlorella verbetert de groei, de huidkwaliteit, de slijmlaag en zorgt voor een intensieve milde kleuropbouw.

Filters

ProBites Whole Sale Chlorella Koivoer

ProBites Whole Sale Chlorella is een zeer compleet en uitgebalanceerd soort koivoer. Van origine is dit koivoer ontwikkeld voor kwekers en dealers. ProBites Whole Sale Chlorella verbetert de groei, de huidkwaliteit, de slijmlaag en zorgt voor een intensieve milde kleuropbouw. Dit wordt mogelijk gemaakt door een mix van zeer hoogwaardige eiwitten in combinatie met een hoog gehalte aan Chlorella. ProBites Whola Sale Chlorella bevat chlorofyl. Dit stofje zorgt ervoor dat de darmen versterkt worden, reinigt het bloed en heeft een antibacteriële en antischimmel werking. Tevens vergemakkelijkt chlorofyl het veteren van de voedingsstoffen zoals eiwitten. Chlorella zorgt ervoor dat het bloed krachtiger wordt en ondersteunt het calciumgehalte op pijl te houden. Daarnaast bevat het koivoer uitsluitend langzame koolhydraten met zeer lage suikergehaltes. Wij adviseren ProBites Whole Sale Chlorella te voeren vanaf een watertemperatuur van 15 graden Celsius. Ideaal om te combineren met het dagelijkse basisvoer. Kortom, een zeer uniek en compleet soort koivoer!

PROBITES WHOLE SALE CHLORELLA - VERWANTE PRODUCTEN

ProBites Whole Sale Chlorella is niet het enige product van ProBites. Ons assortiment kent een tal aan producten van ProBites. Hieronder zetten wij een aantal verwante producten aan Whole Sale Chlorella voor u op een rijtje.

  • ProBites Summer: een ideaal koivoer om een snelle groei tijdens de zomermaanden mogelijk te maken. Uitsluitend voeren vanaf een watertemperatuur van 15 graden Celsius of hoger.
  • ProBites Summer Mix: een zeer uitgebalanceerd soort koivoer. Summer Mix zorgt voor een sterke groei, intensere kleuren en een gezonde slijmlaag.
A2KOI 9,2 / 10 - 4443 Reviews @ Kiyoh
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen