Terug

ProBites Summer

ProBites Summer is het groeivoer bij uitstek! De optimale eiwit/vet verhouding van ProBites Summer is voorzien in de hogere energiebehoefte van koi en een snelle omzetting naar spierweefsel voor groei.

Filters

ProBites Summer

ProBites Summer is een ideaal koivoer om uw koi gedurende de zomer een extra boost te geven. ProBites Summer heeft de optimale verhouding van eiwit/vet. Door de extra toegevoegde calcium in dit koivoer, versterkt het ook het skelet. Dit is van groot belang om de grote toename van het spierweefsel en lengte goed te kunnen dragen. Verder verbetert het de huidkwaliteit en stimuleert ProBites Summer de aanmaak van slijmcellen. Tevens bevat dit voer Concentrated Color Formula. Dit verbetert de pigmentatie van het rood, zwart en het wit.

PROBITES SUMMER - VERWANTE PRODUCTEN

ProBites heeft naast ProBites Summer ook andere verwante producten. We zetten deze producten hieronder voor u in een handig overzicht.

  • ProBites Summer Sinking: een ideaal groeivoer voor de wat jongere, schuwe koi. Dit koivoer kunt u 1 of 2 maal per dag voeren aan uw koi.
  • ProBites Summer Mix: een ideaal koivoer dat van alle markten thuis is. Deze complete mix bevat stimulanten voor een intensere kleur, draagt sterk bij aan de groei en verbetert het immuunsysteem van uw koi. Ideaal om te gebruiken naast het standaard koivoer.
A2KOI 9,2 / 10 - 5570 Reviews @ Kiyoh