}
  • Voor 23.59u besteld, morgen in huis! Geldig voor voorraad artikelen, zondag uitgezonderd.
  • 1200m² showroom met alles voor uw vijver ma-vr 9-17.00u za 10-16.00u zo 12-16.00u
  • Verkeerd besteld? Geen probleem! 30 dagen retourrecht

Terug

ProBites Summer Mix

ProBites Summer Mix is een zeer compleet soort koivoer ideaal om naast het basisvoer te voeren. ProBites Summer Mix heeft een perfecte verhouding tussen eiwitten en vetten. Uw koi wordt dan voorzien van hogere energiebehoefte en genereert deze in een snel

Filters

ProBites Summer Mix

ProBites Summer Mix is een zeer compleet soort koivoer ideaal om naast het basisvoer te voeren. ProBites Summer Mix heeft een perfecte verhouding tussen eiwitten en vetten. Op deze manier wordt uw koi voorzien van hogere energiebehoefte en genereert deze in een snelle groei van spierweefsel. De extra toegevoegde calcium versterkt de botten, zodat deze de toename van het spierweefsel en lengte eenvoudig kunnen dragen. De uitgebalanceerde vitaminen en mineralen in deze mix stimuleert de aanmaak van de slijmcellen welke zorgt voor een gezonde slijmlaag en verbetert de algehele huidkwaliteit. Daarnaast bevat ProBites Summer Mix Concentrated Color Formula. Dit ingrediënt zorgt ervoor dat de pigmentcellen verbeteren en stimuleert de pigmentatie van het rood, zwart en het wit. Wij adviseren ProBites Summer Mix te voeren vanaf een watertemperatuur van 15 graden Celsius of hoger.

PROBITES SUMMER MIX - VERWANTE PRODUCTEN

Naast ProBites Summer Mix kent ons assortiment alle verschillende producten van ProBites. Hieronder zetten wij de verwante producten aan ProBites Summer Mix voor u op een rijtje:

  • ProBites Summer: dit koivoer is een ideaal voer om uw koi toe te dienen tijdens de zomer maanden. Het koivoer zorgt ervoor dat zij een sterke groei doormaken in de zomer. 
  • ProBites Summer Sinking: dit koivoer is speciaal ontwikkeld voor de wat passievere koi. ProBites Summer Sinking zinkt naar de bodem en zorgt er voor dat ook de wat schuwere koi een goede groei tijdens de zomer door kunnen maken.
Webwinkel Keurmerk
A2KOI 9,2 / 10 - 5570 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »