Terug

ProBites Spring-Autumn

ProBites Spring Autumn is een ideaal koivoer geschikt voor de wat koudere maanden. Het koivoer van ProBites Spring Autumn is speciaal ontwikkeld voor lagere watertemperaturen en is zeer goed verteerbaar, wat zorgt voor weinig afvalstoffen.

Filters

ProBites Spring-Autumn

ProBites Spring Autumn is een ideaal koivoer geschikt voor de wat koudere maanden. Zodra de watertemperatuur daalt, heeft uw koi behoefte aan een lichter verteerbaar soort voer. Tijdens de koude maanden heeft uw koi minder eetlust en dient slecht 1 maal per dag gevoerd te worden. Probites Spring Autumn biedt daarin de uitkomst voor u. Dit koivoer is speciaal ontwikkeld voor lagere watertemperaturen en is zeer goed verteerbaar wat zorgt voor weinig afvalstoffen. Het biologisch filter wordt hierdoor minder zwaar belast. Zo wordt er gezorgd voor een balans tussen het aangeboden voer en de sterkte van de biofilm. Tevens worden ongewenste ammonium en nitrietpieken voorkomen en blijven de waterwaardes stabiel. Kortom, Probites Spring Autumn is bijzonder geschikt ter voorbereiding op het groeiseizoen en in de aanloop naar het koude seizoen.

PROBITES SPRING AUTUMN - VERWANTE PRODUCTEN

Naast ProBites Spring Autumn kent ons assortiment meerdere producten van ProBites. Hieronder vindt u een handig overzicht van verwante producten aan Probites Spring Autumn.

  • ProBites Spring Autumn Sinking: dit koivoer is uitermate geschikt voor de wat tragere, schuwe of jonge koi. Vaak komt het voor dat zij de restjes krijgen van het normale voer. ProBites Spring Autumn Sinking zinkt naar de bodem en wordt door deze koi graag gegeten.
  • ProBites Recovery: dit koivoer is ideaal om het immuunsysteem, vooral na de winter, een extra boost te geven. Uw koi kan het zwaar hebben tijdens de koude maanden, waardoor het immuunsysteem aan wordt getast. ProBites Recovery is ideaal voor na- en voor de winter.
A2KOI 9,2 / 10 - 5570 Reviews @ Kiyoh