}
  • Voor 23.59u besteld, morgen in huis! Geldig voor voorraad artikelen, zondag uitgezonderd.
  • 1200m² showroom met alles voor uw vijver ma-vr 9-17.00u za 10-16.00u zo 12-16.00u
  • Verkeerd besteld? Geen probleem! 30 dagen retourrecht

Terug

ProBites Spring-Autumn Sinking

ProBites Spring Autumn Sinking is een ideaal koivoer voor jonge, schuwe en oudere koi. Het koivoer van ProBites Spring Autumn Sinking voorkomt dat deze koi ongemerkt koivoer tekort komen.

Filters

    Geen producten gevonden...

ProBites Spring-Autumn Sinking

ProBites Spring Autumn Sinking is een ideaal koivoer voor jonge, schuwe en oudere koi. Het komt vaak voor dat deze ongemerkt koivoer tekort komen. Deze koi moet het vaak doen met de restjes en/of verdwaalde pellets, zodat zij toch nog aan hun kostje komen. Dergelijke koi blijven van nature schuwe en angstige vissen die door hun aard niet alleen te weinig koivoer binnen krijgen, maar ook andere koi negatief kunnen beïnvloeden. Ook deze koi zijn zeer gebaat met Probites Spring Autumn Sinking. Dit koivoer is uitermate geschikt voor de koudere maanden. Het is een licht verteerbaar koivoer wat ervoor zorgt dat het filter minder wordt belast. Tevens kunt u dit voer gebruiken ter voorbereiding op het groeiseizoen en in de aanloop naar het koude seizoen.

PROBITES SPRING AUTUMN SINKING - VERWANTE PRODUCTEN

Naast ProBites Spring Autumn Sinking kent ons assortiment vele andere producten van ProBites. Hieronder zetten we een aantal verwante producten aan Spring Autumn Sinking voor u op een rijtje.

  • ProBites Spring Autumn: dit koivoer is ideaal voor de lagere watertemperaturen. Uw koi heeft minster eetlust tijdens de koudere maanden en heeft behoefte aan lichter verteerbaar koivoer. ProBites Spring Autumn biedt daarin voor u de uitkomst.
  • ProBites Recovery: geef uw koi voor-, na-, of tijdens de wintermaanden een extra boost voor het immuunsysteem. Dit koivoer sterkt het immuunsysteem aan van uw koi en zorgt ervoor dat uw koi sterker het winterseizoen in gaat en/of uitkomt.
Webwinkel Keurmerk
A2KOI 9,2 / 10 - 5570 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »