}
  • Voor 23.59u besteld, morgen in huis! Geldig voor voorraad artikelen, zondag uitgezonderd.
  • 1200m² showroom met alles voor uw vijver ma-vr 9-17.00u za 10-16.00u zo 12-16.00u
  • Verkeerd besteld? Geen probleem! 30 dagen retourrecht

Terug

ProBites Chlorella Koivoer

ProBites Chlorella is een zeer compleet en uitgebalanceerd soort koivoer. Het koivoer van ProBites Chlorella verbetert de groei, de huidkwaliteit, de slijmlaag en zorgt voor een intensieve milde kleuropbouw.

Filters

ProBites Chlorella Koivoer

ProBites Chlorella is een zeer compleet en uitgebalanceerd soort koivoer. Van origine is dit koivoer ontwikkeld voor kwekers en dealers. ProBites Chlorella verbetert de groei, de huidkwaliteit, de slijmlaag en zorgt voor een intensieve milde kleuropbouw. Dit wordt mogelijk gemaakt door een mix van zeer hoogwaardige eiwitten in combinatie met een hoog gehalte aan Chlorella. ProBites Chlorella bevat chlorofyl. Dit stofje zorgt ervoor dat de darmen versterkt worden, reinigt het bloed en heeft een antibacteriële en antischimmel werking. Tevens vergemakkelijkt chlorofyl het veteren van de voedingsstoffen zoals eiwitten. Chlorella zorgt ervoor dat het bloed krachtiger wordt en ondersteunt het calciumgehalte op pijl te houden. Daarnaast bevat het koivoer uitsluitend langzame koolhydraten met zeer lage suikergehaltes. Wij adviseren ProBites Chlorella te voeren vanaf een watertemperatuur van 15 graden Celsius. Ideaal om te combineren met het dagelijkse basisvoer. Kortom, een zeer uniek en compleet soort koivoer!

PROBITES CHLORELLA - VERWANTE PRODUCTEN

ProBites Chlorella is niet het enige product van ProBites. Ons assortiment kent een tal aan producten van ProBites. Hieronder zetten wij een aantal verwante producten aan Chlorella voor u op een rijtje.

  • ProBites Summer: een ideaal koivoer om een snelle groei tijdens de zomermaanden mogelijk te maken. Uitsluitend voeren vanaf een watertemperatuur van 15 graden Celsius of hoger.
  • ProBites Summer Mix: een zeer uitgebalanceerd soort koivoer. Summer Mix zorgt voor een sterke groei, intensere kleuren en een gezonde slijmlaag.
Webwinkel Keurmerk
A2KOI 9,2 / 10 - 5570 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »