}
 • Voor 23.59u besteld, morgen in huis! Geldig voor voorraad artikelen, zondag uitgezonderd.
 • 1200m² showroom met alles voor uw vijver ma-vr 9-17.00u za 10-16.00u zo 12-16.00u
 • Verkeerd besteld? Geen probleem! 30 dagen retourrecht

Terug

ProBites

TIP!U bevind zich nu in de oude webwinkel, wilt u 20% korting? stap dan nu over naar de nieuwe webwinkel: https://beta.a2koi.nl

ProBites is hét koivoer voor gezonde vissen en vijvers. Het voer is verreikt met ingrediënten en voedingstoffen van hoogwaardige kwaliteit. ProBites zijn verkrijgbaar voor elk seizoen zodat uw vissen het hele jaar kunnen genieten van het beste koivoer.

Filters

ProBites

PROBITES KOIVOER KOPEN

ProBites koivoer is een nieuwe generatie koivoer, waarbij gebruik wordt gemaakt van de meest hoogwaardige kwaliteit aan grondstoffen. Daarnaast wordt er ook gebruik gemaakt van de nieuwste productietechnieken. Daarmee heeft ProBites bewust afstand genomen van de grondstoffen uit de diervoederindustrie met een mindere en bedenkelijke kwaliteit. Deze grondstoffen uit diervoederindustrie kunnen niet alleen risicovolle verontreinigingen bevatten, maar zijn dikwijls ook te slecht van kwaliteit om voor Nishikigoi voor lange termijn gezond koivoer te blijven. Bij A2KOI vindt u altijd scherpe prijzen voor al uw ProBites Koivoer.

BESTE PROBITES KOIVOER

A2KOI biedt verschillende soorten koivoer aan van het merk ProBites. Elk koivoer heeft zijn eigen specialiteit. Zie onderstaande soorten voer voor een korte uitleg van de eigenschappen die het voer met zich meebrengt en kom erachter welke het beste is voor uw koi.

 • ProBites Summer is een ideaal koivoer om uw koi gedurende de zomer een extra boost te geven. ProBites Summer heeft de optimale verhouding van eiwit/vet. Daarnaast wordt het skelet van uw koi versterkt door de extra toegevoegde calcium, wat van groot belang is voor het dragen van de toename van spierweefsel en lengte. Andere eigenschappen van ProBites Summer is dat het koivoer zorgt voor de verbetering van de huidkwaliteit en de aanmaak van slijmcellen. 

 • ProBites Spring-Autumn is voer dat u kunt gebruiken in de lente/herfst. Deze variant van ProBites koivoer is uitermate geschikt voor lagere watertemperaturen. ProBites Spring-Autumn heeft een goede verteerbaarheid wat voor weinig afvalstoffen zorgt. U kunt dit voer zowel gebruiken ter voorbereiding op het groeiseizoen als in de aanloop naar het koude seizoen.

 • ProBites Winter-Care is een uitermate geschikt koivoer voor de lage watertemperaturen en de koude wintermaanden. Dankzij ProBites Winter-Care blijven uw koi op een gezond gewicht met een optimaal werkend immuunsysteem en een sterke slijmlaag. De hoogwaardige ingrediënten dragen niet alleen bij aan de gezondheid, maar zorgen er ook voor dat uw koi minder honger zal hebben.

 • ProBites Summer Mix is een zeer gebalanceerd voer dat naast het basisvoer aan uw koi gegeven kan worden. ProBites Summer Mix bevat de perfecte verhouding tussen eiwit en vet is optimaal en zorgt voor een zeer sterke groei. De toegevoegde calcium in deze mix versterkt het skelet zodat uw koi de spiergroei en lengte goed kan dragen.

 • ProBites Color-Boost is het krachtigste kleurbevorderende voer van ProBites dat een hoog gehalte aan Concentrated Color Formula bevat. ProBites Color-Boost is uitermate geschikt als voorbereiding op een koishow of voor de koi die weinig zonlicht krijgen.

 • ProBites Spring-Autumn Sinking is geschikt voor jonge, schuwe en de oudere koi in uw vijver. Het komt vaak voor dat deze koi te weinig voeding binnen krijgen. Met ProBites Spring-Autumn Sinking zullen ook deze koi voorzien worden van hun voeding. Daarnaast is ProBites Spring-Autumn Sinking uitermate geschikt voor de voorbereiding op het groeiseizoen en de aanloop naar de koudere maanden. Met dank aan de lichte verteerbaarheid van het voer zal het filter ook minder belast raken.

 • ProBites Chlorella is een zeer compleet en uitgebalanceerd koivoer. ProBites Chlorella verbetert de groei, de huidkwaliteit, de slijmlaag en zorgt voor een intensieve milde kleuropbouw. Daarnaast bevat ProBites Chlorella de stof chlorofyl. Enkele voordelen van deze stof zijn het versterken van de darmen, reiniging van het bloed en het heeft een antibacteriële en antischimmel werking.

 • ProBites Recovery herstelt de koi van binnenuit en bevat allerlei ingrediënten die snelle gewichtstoename mogelijk maken. Met ProBites Recovery worden uw koi gestimuleerd om te eten, zodat ze in staat zijn hun conditie en afweersysteem weer op pijl te brengen. 

GOEDKOOP KOIVOER AANBIEDING

Wilt u graag alle varianten van ProBites Koivoer of andere producten bekijken? Bij A2KOI kunt u gegarandeerd koivoer kopen tegen de laagste prijs. Neem een kijkje in onze showroom voor het complete assortiment. U kunt hier onder het genot van een gratis bakje koffie onze producten komen bekijken. Voor eventuele vragen kunt u terecht bij de aanwezige specialist.

Toch meerdere producten kopen/bestellen? Neem dan contact op om wellicht in aanmerking te komen voor een leuke aanbieding.

Webwinkel Keurmerk
A2KOI 9,2 / 10 - 5570 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »