}
  • Voor 23.59u besteld, morgen in huis! Geldig voor voorraad artikelen, zondag uitgezonderd.
  • 1200m² showroom met alles voor uw vijver ma-vr 9-17.00u za 10-16.00u zo 12-16.00u
  • Verkeerd besteld? Geen probleem! 30 dagen retourrecht

Terug

Zomer Koivoer

TIP!U bevind zich nu in de oude webwinkel, wilt u 20% korting? stap dan nu over naar de nieuwe webwinkel: https://beta.a2koi.nl

De zomer is ook wel het groeiseizoen van de Koi. In de zomer zijn de temperaturen hoger, daardoor stijgt de watertemperatuur en uw Koi zal actiever zijn. Uw koi kunnen in deze periode maximaal groeien en ontwikkelen op andere eigenschappen zoals kleur.

Filters

Zomer Koivoer

BESTE ZOMER KOIVOER KOPEN 

Bij A2KOI krijgt u gegarandeerd het beste zomer koivoer tegen de laagste prijs! Met voer van bekende merken als Takazumi, ProBites en Vivani kunt u uw koi voorzien van de voedingsstoffen. Daarnaast is er volop keuze uit verschillende soorten budget koivoer. Deze soorten zijn een prima alternatief voor degene met een kleinere portemonnee. 

ZOMERVOER KOI

De zomer is ook wel het groeiseizoen van de koi. In de zomer zijn de temperaturen in de meeste gevallen hoger, daarmede dus ook de watertemperatuur stijgt en uw koi actiever zal zijn in de vijver. Bij watertemperaturen boven de 20° Celsius kunnen uw koi maximaal groeien en ontwikkelen op bepaalde eigenschappen zoals kleur. Voordat er maximale groei kan optreden, moet u de voeding van uw koi voorzichtig opbouwen.

Bij hogere temperaturen zijn uw koi actiever en werkt zowel de stofwisseling als de spijsvertering optimaal. Er kan bij temperaturen tussen de 15 en 20° Celsius gekozen worden om drie tot vier keer per dag te voeren. Dit kan bijvoorbeeld met groeivoer en/of kleurversterkers. De temperaturen die genoemd worden zijn richtlijnen die uit ervaring het beste blijken. Hoe vaak er per dag gevoerd mag worden hangt ook deels af van de filtercapaciteit van uw vijver. Te vaak voeren kan zorgen voor een toename van afvalstoffen in de vijver. Het is daarom verstandig om regelmatig te temperatuur, waterwaarden, etc. te controleren. Geef nooit meer voer dan uw koi binnen ongeveer vijf minuten op kan eten!

GOEDKOOP KOIVOER AANBIEDING 

Wilt u graag alle varianten van Zomer koivoer of andere producten bekijken? Bij A2KOI kunt u gegarandeerd koivoer kopen tegen de laagste prijs. Neem een kijkje in onze showroom voor het complete assortiment. U kunt hier onder het genot van een gratis bakje koffie onze producten komen bekijken. Voor eventuele vragen kunt u terecht bij de aanwezige specialist.

Toch meerdere producten kopen/bestellen? Neem dan contact op om wellicht in aanmerking te komen voor een leuke aanbieding.

Webwinkel Keurmerk
A2KOI 9,2 / 10 - 5570 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »