}
  • Voor 23.59u besteld, morgen in huis! Geldig voor voorraad artikelen, zondag uitgezonderd.
  • 1200m² showroom met alles voor uw vijver ma-vr 9-17.00u za 10-16.00u zo 12-16.00u
  • Verkeerd besteld? Geen probleem! 30 dagen retourrecht

Terug

Malamix Food

Malamix Food is een hoogwaardig koivoer dat het immuunsysteem van uw koi aanzienlijk stimuleert. Het voer kan het hele jaar door gevoederd worden. Malamix Food is een samengesteld kwaliteitsvoer door Maarten Lammens, bekend als de Koidokter.

Filters

Malamix Food

MALAMIX FOOD - EIGENSCHAPPEN

Malamix Food is een zeer hoogwaardig koivoer dat door zijn unieke samenstelling het immuunsysteem van uw vissen stimuleert. Koi zullen na het voeren van Malamix Food beter bestand zijn tegen o.a. stress, infecties en andere ziektes. Malamix Food is een samengesteld kwaliteitsvoer door Maarten Lammens, bekend als de Koidokter. 

De toegevoegde ingrediënten (o.a. Aloë Vera, Inuline, Astaxanthine, Spirulina, Lookpoeder en diverse vitaminen) voldoen aan de allerhoogste eisen, normen en waarden (GMP-certificaat,...). Deze uitgebalanceerde samenstelling zorgt er voor dat het voer goed verteerbaar en zeer smakelijk is voor uw koi. In het algemeen geldt: des te beter de vertering van het voeder en de opname van de voedingsstoffen, des te minder vervuiling en vertroebeling van het water. Deze stelling geldt ook bij Malamix Food producten. De eerder genoemde ingrediënten maken de vlotte spijsvertering mogelijk, waardoor afvalstoffen gereduceerd worden.

Aansluitend stimuleren de ingrediënten de aanmaak van intensere rode kleuren. De juiste verhouding tussen eiwitten, koolhydraten en vetten zorgen bovendien voor een snellere groei van de koi en de vorming van de perfecte "body". 

MALAMIX FOOD - VOER ADVIES

Malamix Food is geschikt om het gehele jaar door te voeren aan uw koi. Echter hangt de hoeveelheid en frequentie van het voeren af van de watertemperatuur.

  • Voer niet meer dan wat de vissen binnen tien minuten kunnen opeten. Verwijder overtollig voer na de verstreken tijd uit het water.
  • Voer geschikt voor een watertemperatuur vanaf 6 à 7 ºC (onder deze temperatuur stoppen de koi meestal met eten).
  • Bij een watertemperatuur boven de 12 ºC kan er 2-4 maal per dag gevoerd worden.
  • Bij een watertemperatuur lager dan 10 ºC volstaat 1 voederbeurt per dag.
Webwinkel Keurmerk
A2KOI 9,2 / 10 - 5570 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »