}
 • Voor 23.59u besteld, morgen in huis! Geldig voor voorraad artikelen, zondag uitgezonderd.
 • 1200m² showroom met alles voor uw vijver ma-vr 9-17.00u za 10-16.00u zo 12-16.00u
 • Verkeerd besteld? Geen probleem! 30 dagen retourrecht

Terug

House of Kata

House of Kata koivoer is van Hollandse bodem en heeft een gevarieerd en breed assortiment aan koivoer producten. Producten van House of Kata worden geproduceerd onder het speciale GMP label, wat garant staat voor een hoge productkwaliteit.

Filters

House of Kata

HOUSE OF KATA KOIVOER KOPEN

House of Kata koivoer is van Hollandse bodem en heeft een gevarieerd en breed assortiment aan koivoer producten. Alle producten van House of Kata worden zorgvuldig geproduceerd onder het speciale GMP label (Good Manufacturing Practice). Deze productiemethode staat garant voor een hoge productkwaliteit en die kwaliteit wordt uiteraard door uw koi gewaardeerd. Bij A2KOI koopt u uw House of Kata koivoer tegen scherpe prijzen.

BESTE HOUSE OF KATA KOIVOER

A2KOI biedt verschillende soorten koivoer aan van het merk House of Kata. Elk koivoer heeft zijn eigen specialiteit. Zie onderstaande soorten voer voor een korte uitleg van de eigenschappen die het voer met zich meebrengt en kom erachter welke het beste is voor uw koi.

 • House of Kata Super Grower zorgt voor een snelle groei en volle kleuren. Het koivoer van House of Kata Super Grower bestaat o.a. uit een premix van vitaminen E, C en diverse vitaminen B. Dit bevordert de kleuren van de Nishikigoi optimaal.
 • House of Kata Medistin is een uitermate geschikt koivoer om de weerstand te verhogen na een periode van quarantaine door ziekte of transport. De boost wordt mogelijk gemaakt door de extra toegevoegde premix van vitaminen, o.a. vitamine E en diverse Vitamine B.
 • House of Kata Quatro Color koivoer gebruikt de natuurlijke pigmenten van vier super bestandsdelen die de kleuren van de Nishikigoi optimaal bevorderen. Rood en oranje zijn de kleuren die vooral worden geïntensiveerd door het koivoer vqan House of Kata Quatro Color. Daarnaast heeft dit voer geen negatieve werking op de witte vlakken. Dankzij de natuurlijke grondstoffen zullen de Nishikigoi een beter contrast en briljante kleuren krijgen.
 • House of Kata Grower is een koivoer dat bijzonder geschikt is voor jonge vissen. Naast de bevordering van groei, zorgt House of Kata Grower koivoer ook voor de nodige verbetering in weerstand.
 • House of Kata Basic Maintenance koivoer is een ideaal mix-/onderhouds koivoer met probiotische werking dat alle essentiële bouwstenen in zich heeft. House of Kata Basic Maintenance versnelt de groei en verbetert de gezondheid van de Koi.
 • House of Kata Royal Mix koivoer bevat natuurlijke pigmenten en eiwitten van bestanddelen uit drie werelddelen (Krill, Russische en Aziatische garnalen). Dit zorgt o.a. voor de groei, het herstel van beschadigd weefsel en de productie van eitjes en zaad.
 • House of Kata Wheat Germ is een ideaal koivoer voor in de koudere maanden. In de winter neemt de stofwisseling van de vis af. House of Kata Wheat Germ is een voer dat zelfs bij lagere temperaturen licht verteerbaar is.
 • House of Kata Supreme Propolis is een hoogwaardige compleet koivoer dat verrijkt is met het natuurlijke antibioticum: propolis. Het House of Kata Supreme Propolis heeft een positieve invloed op factoren als het afweersysteem, het immuniteitssysteem, etc.
 • House of Kata Premier Garlic koivoer is voer met knoflook als toevoeging. Knoflook is een rijke bron van diverse vitamines. Het toevoegen van knoflook aan het koivoer zorgt voor een zuiverende werking van de darmen, een antibacteriële en remmende werking.
 • House of Kata Kisetsu koivoer is een compleet en uitgebalanceerd drijvend voer voor dagelijks gebruik. De hoogwaardige grondstoffen in House of Kata Kisetsu koivoer zoals witvismeel, krill en visolie zijn afgestemd op de behoefte en gezondheid van de koi.
 • House of Kata Balance Sinking koivoer is een ideaal voer voor in de winter wanneer de watertemperaturen lager liggen. In deze tijden neemt ook de stofwisseling van de vis af. Hiervoor heeft House of Kata een licht verteerbaar voer samengesteld.
 • House of Kata Baby Food is een compleet startersvoer voor uw jonge koi. Het koivoer van House of Kata Baby Food stimuleert de groei en ontwikkeling in het eerste jaar.
 • House of Kata Caterpillar Pops zijn zijderupsen die ervoor zorgen dat de Nishikigoi snel groeien. Variatie is van enorm belang. Naast de dagelijkse voeding adviseren wij House of Kata Caterpilar pops. Het is een perfecte toevoeging op al uw andere voer.
 • House of Kata Tripple Shrimp Mix bestaat uit Krill, Russische en Aziatische garnalen. De House of Kata Tripple Shrimp Mix bevat veel eiwitten, welke o.a. zorgen voor de groei het herstel van beschadigd weefsel en de productie van eitjes en zaad.
 • House of Kata Steurvoer is een uitgebalanceerd professioneel steurvoer met een hoog proteïnegehalte dat een uitstekende groei mogelijk maakt. Het steurvoer bevat kwaliteitsingrediënten in de juiste mate die nodig zijn voor de dagelijkse voeding.
 • House of Kata Danish Mix koivoer bestaat uit House of Kata Royal Mix (50%) en House of Kata Super Grower (50%). House of Kata Danish Mix is een volledig voer voor vijvervissen. De probiotische werking draagt bij aan de ontwikkeling van uw koi.

GOEDKOOP KOIVOER AANBIEDING

Wilt u graag alle varianten van House of Kata Koivoer of andere producten bekijken? Bij A2KOI kunt u gegarandeerd koivoer kopen tegen de laagste prijs. Neem een kijkje in onze showroom voor het complete assortiment. U kunt hier onder het genot van een gratis bakje koffie onze producten komen bekijken. Voor eventuele vragen kunt u terecht bij de aanwezige specialist.

Toch meerdere producten kopen/bestellen? Neem dan contact op om wellicht in aanmerking te komen voor een leuke aanbieding.

Webwinkel Keurmerk
A2KOI 9,2 / 10 - 5570 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »