Terug

Aqua Master Wheat Germ

Aqua Master Wheat Germ is een licht verteerbaar voer dat de gezondheid en weerstand van uw koi verbetert. Uw koi worden door het voer aangetrokken dankzij de rijke samenstelling van tarwekiemen en krill.

Filters

Aqua Master Wheat Germ

AQUA MASTER WHEAT GERM - EIGENSCHAPPEN

Aqua Master Wheat Germ is een volledig voer dat de gezondheid en weerstand van uw koi verbetert. Het voer bestaat uit een rijke samenstelling van tarwekiemen en krill. Dit zorgt voor de aantrekking van uw koi, vooral bij lage temperaturen zoals in de herfst en lente. Ondanks dit advies kan het voer het gehele jaar gegeven worden. Door de licht verteerbaarheid en de zorgvuldige samenstelling van het voer zal het water aanzienlijk helderder blijven.

AQUA MASTER WHEAT GERM - VOER ADVIES 

Aansluitend geven A2KOI en Aqua Master u een voer advies mee voor de beste ontwikkeling van zowel uw koi als van uw vijver:

  1. Voer niet meer dan wat de vissen binnen vijf minuten kunnen opeten. Verwijder overtollig voer na vijf minuten uit het water.
  2. Voer geschikt voor een watertemperatuur vanaf 8 °C.
  3. Verminder de hoeveelheid voer de dag voor en na het verversen van het water.
A2KOI 9,2 / 10 - 4443 Reviews @ Kiyoh
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen