Terug

Vijverthermometers

Vijverthermometers zijn een veelgebruikt testapparatuur voor (koi)vijvers. Wanneer u op de hoogte bent van de watertemperatuur kunt u uw vijver op de juiste manier verzorgen. Er zijn een aantal factoren die afhankelijk zijn van de watertemperatuur. Zo is

Filters

Vijverthermometers

VIJVERTHERMOMETERS

Vijverthermometers zijn een veelgebruikt testapparatuur voor (koi)vijvers. Wanneer u op de hoogte bent van de watertemperatuur kunt u uw vijver op de juiste manier verzorgen. Er zijn een aantal factoren die afhankelijk zijn van de watertemperatuur. Zo is de hoeveelheid en het soort voer wat u gebruikt afhankelijk van de temperatuur van het vijverwater. Ook de dosering en het gebruik van medicatie bij behandeling van uw vissen is afgestemd op de watertemperatuur. Daarnaast kunt u, door het meten van de watertemperatuur, achterhalen of extra beluchting van de vijver nodig is.

Een goede vijverthermometer is dus van essentieel belang en erg handig bij het meten van de watertemperatuur van uw vijver. Zo blijft u eventuele problemen de baas!

VIJVERTHERMOMETERS - DE KEUZE

A2KOI heeft een ruim assortiment vijverthermometers. Zo heeft u keuze uit digitale en analoge vijverthermometers en varianten op zonne-energie. Ook zijn er thermometers die drijvend of zinkend te gebruiken zijn.

VIJVERTHERMOMETERS - ADVIES

Kunt u geen keuze maken of twijfelt u en wilt u graag advies van een van onze deskundige medewerkers? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Dit kan telefonisch (ma t/m vrij van 09:00-17:00uur), per mail of kom gezellig langs in onze showroom.

A2KOI 9,2 / 10 - 5570 Reviews @ Kiyoh