}
  • Voor 23.59u besteld, morgen in huis! Geldig voor voorraad artikelen, zondag uitgezonderd.
  • 1200m² showroom met alles voor uw vijver ma-vr 9-17.00u za 10-16.00u zo 12-16.00u
  • Verkeerd besteld? Geen probleem! 30 dagen retourrecht

Terug

Teststrips

Teststrips werken d.m.v. strips en meegeleverde kleurkaart(en). De teststrip dient ondergedompeld te worden in het vijverwater. Schudt het overtollige water van de teststrip af en wacht ongeveer 1 minuut. Vergelijk nu de kleur op de strip met de kleurkaar

Filters

Teststrips

TESTSTRIPS

Teststrips bepalen snel en eenvoudig de belangrijkste waterwaarden in uw vijver. Hiermee krijgt u een goede indicatie van de pH, KH, GH, Nitriet en Nitraat waarde. Wordt er een afwijkende waarde op de strip geconstateerd? Dan kan er met nauwkeurige meetinstrumenten gezocht worden naar de oorzaak.

TESTSTRIPS - DE WERKING

Teststrips werken d.m.v. strips en meegeleverde kleurkaart(en). De teststrip dient ondergedompeld te worden in het vijverwater. Schudt het overtollige water van de teststrip af en wacht ongeveer 1 minuut. Vergelijk nu de kleur op de strip met de kleurkaart. Belangrijk is dat u de teststrips droog en koel bewaard.

TESTSTRIPS - ADVIES

Kunt u geen keuze maken of twijfelt u en wilt u graag advies van een van onze deskundige medewerkers? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Dit kan telefonisch (ma t/m vrij van 09:00-17:00uur), per mail of kom gezellig langs in onze showroom.

Webwinkel Keurmerk
A2KOI 9,2 / 10 - 5570 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »