Terug

Teststrips

Teststrips werken d.m.v. strips en meegeleverde kleurkaart(en). De teststrip dient ondergedompeld te worden in het vijverwater. Schudt het overtollige water van de teststrip af en wacht ongeveer 1 minuut. Vergelijk nu de kleur op de strip met de kleurkaar

Filters

Teststrips

TESTSTRIPS

Teststrips bepalen snel en eenvoudig de belangrijkste waterwaarden in uw vijver. Hiermee krijgt u een goede indicatie van de pH, KH, GH, Nitriet en Nitraat waarde. Wordt er een afwijkende waarde op de strip geconstateerd? Dan kan er met nauwkeurige meetinstrumenten gezocht worden naar de oorzaak.

TESTSTRIPS - DE WERKING

Teststrips werken d.m.v. strips en meegeleverde kleurkaart(en). De teststrip dient ondergedompeld te worden in het vijverwater. Schudt het overtollige water van de teststrip af en wacht ongeveer 1 minuut. Vergelijk nu de kleur op de strip met de kleurkaart. Belangrijk is dat u de teststrips droog en koel bewaard.

TESTSTRIPS - ADVIES

Kunt u geen keuze maken of twijfelt u en wilt u graag advies van een van onze deskundige medewerkers? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Dit kan telefonisch (ma t/m vrij van 09:00-17:00uur), per mail of kom gezellig langs in onze showroom.

A2KOI 9,2 / 10 - 5570 Reviews @ Kiyoh