Terug

EXTRA Kassakortingen!

Teststrips

Teststrips werken d.m.v. strips en meegeleverde kleurkaart(en). De teststrip dient ondergedompeld te worden in het vijverwater. Schudt het overtollige water van de teststrip af en wacht ongeveer 1 minuut. Vergelijk nu de kleur op de strip met de kleurkaar

Filters

Teststrips

TESTSTRIPS

Teststrips bepalen snel en eenvoudig de belangrijkste waterwaarden in uw vijver. Hiermee krijgt u een goede indicatie van de pH, KH, GH, Nitriet en Nitraat waarde. Wordt er een afwijkende waarde op de strip geconstateerd? Dan kan er met nauwkeurige meetinstrumenten gezocht worden naar de oorzaak.

TESTSTRIPS - DE WERKING

Teststrips werken d.m.v. strips en meegeleverde kleurkaart(en). De teststrip dient ondergedompeld te worden in het vijverwater. Schudt het overtollige water van de teststrip af en wacht ongeveer 1 minuut. Vergelijk nu de kleur op de strip met de kleurkaart. Belangrijk is dat u de teststrips droog en koel bewaard.

TESTSTRIPS - ADVIES

Kunt u geen keuze maken of twijfelt u en wilt u graag advies van een van onze deskundige medewerkers? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Dit kan telefonisch (ma t/m vrij van 09:00-17:00uur), per mail of kom gezellig langs in onze showroom.

A2KOI 9,1 / 10 - 4083 Reviews @ Kiyoh
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen