Terug

Digitale Testers

Digitale testsets zijn de meest nauwkeurige testsets op de markt. Met digitale testsets meet u de belangrijkste waterwaarden van uw (zwem)vijver & aquaria. Nooit meer knoeien met teststrips en kleuren vergelijken. Doordat de testresultaten digitaal worden

Filters

Digitale Testers

DIGITALE TESTSETS

Digitale testsets zijn de meest nauwkeurige testsets op de markt. Met digitale testsets meet u de belangrijkste waterwaarden van uw (zwem)vijver & aquaria. Nooit meer knoeien met teststrips en kleuren vergelijken. Doordat de testresultaten digitaal worden weergegeven zijn deze nauwkeuriger dan teststrips en druppeltesters. Digitaal meten is daarnaast eenvoudiger en sneller.

DIGITALE TESTSETS - DE KEUZE

Er is naast losse digitale testers ook een digitale testset verkrijgbaar. De Starter Kit van eXact kunt u draadloos koppelen aan uw smartphone die met een speciale app te bedienen is.

DIGITALE TESTSETS - ADVIES

Kunt u geen keuze maken of twijfelt u en wilt u graag advies van een van onze deskundige medewerkers? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Dit kan telefonisch (ma t/m vrij van 09:00-17:00uur), per mail of kom gezellig langs in onze showroom.

A2KOI 9,2 / 10 - 5570 Reviews @ Kiyoh